- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heffi
őstag
Egy aprócska megjegyzés: Asus p7p55d-s lapon használok a swif2 120P-ből 3 db-t. A már említett elosztóval 2 db van csatlakoztatva a "burkolat" ventillátorának csatijára, ezek 780-s rpm-el forognak. A proci hűtője viszont mindig 900 felett van( még 30 fok alatti hőmérsékletnél is), hiába állítom "silent-re" a venti kezelést a bios-ban. Valamikor már olvastam valamelyik fórumban, hogy más is szenvedett azzal, hogy hideg CPU mellett nem a minimális fordulaton megy a venti.
-
Heffi
őstag
Igen, tudom, csak vannak halkabb ventik, mint amivel szerelik ezt a hűtőt. Például ez.
-
maci74
tag
Szia.
Nekem az az érték biosban 1,17v.tegnap futtattam 1 kis prime -ot de kb. 1/4 óra után kiléptem belőle mert nem történt semmi,tehát futoot rendesen.de nem láttam tovább értelmét h. mennyen. Ha adnál valami mail-cimet átküldenék neked 1 doksit,a tuninggal kapcsolatban.abban szerintem érthetően le van irva minden.
-
maci74
tag
Szia.
Valaki régebben azt irta , az ő lapja nem szerette a páratlan szorzokat.probálj párossal operálni.Az ET6-hoz annyit h. a CPU VCORE (1,365)-on adta nekem is alapból,aztán szép lassan elkezdtem lefelé vinni a feszkot. A leirt feszig jutottam,ugyh. szerintem neked is a közelben lesza vége valahol.
Mindenki a prime-al jön,mindennap még extrém igénybevétellel sem fogsz tudni olyan teljestményt produkálni mint az a progi.
Én mivel fotozom is, photoshop ill. pinnacle ult.-ot használok van h. együtt s az alatt még nem volt gondom a stabival.Játékról meg nem is beszélve, pedig nagy F.E.A.R ill. Crysis sor. rajongo vagyok+ még COD is néha.De a stabilitás kérdést mindenki dontse el maga, mire használja a gépét
-
maci74
tag
Javaslatom a következő (bár még én is csak most kezdtem a témával foglalkozni,s mint láthatod akadnak itt okosok):
Álltsd be a kivánt értékekre a BLCK-t,a szorzót először 20x-ra. A turbo boost-ot kapcsold ki,a memot ha xmp-s engedd neki,a frekijét én fixen beálltottam 1,65V-ra.
Ezenkvűl mindent átálltttam auto-ra(bios),elindtottam s néztem az everesten,ill. az ET6-on h. milyen fesz értékeket ad magátol a gép.utána ezeket probáltam finomtgatni.ET6-al probáltam lejjebb vinni a feszeket,s ami már jonak igérkezett csak azt álitottam biosbol.Lga 775 után én baron meglepiztem h. 4GHz-hez milyen kis fesz kell neki.
Ne csüggedj,nekem sem ez a vége.irj
-
maci74
tag
Szia!
Fentebb már mellékeltem 1 képet amin láthatod a beállitásaim 1 részét.
De ime picit részletesbben:
QPI/Vtt volt. 1,19V
CPU Vcore 1,26875V ennyin megy: 1,248V
DRam volt. 1,64V
CPU PLL 1,8 V
Minden más auto- n ill. normálon vanRemélem tudtam segiteni,ha lesz még kérdésed csak bátran!
Ha tudok úgy is segtek, Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest