- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
válasz
#Morcosmedve #1899 üzenetére
Az UD4P baráti árnak is örvend Magyarországon.. Láttam SOC-Championt OCUK-ba, 200 fontért, haza is küldeném a havernak 90k-ért azt a lapot, ha lenne, de nincs készleten, de majd rájuk csörgök, hogy várható e. Ez kb egy árban jön ki neki mint az UD4P otthoni ára, ha ennyi lenne.
Bár lehet beszaladok majd oda, meg akarok lesni 1-2 széket, bár nem a szomszédban van sajnos.
(Valamelyik fórumtárs nem ott dolgozik véletlenül?)Köszi a segítséget minden esetre.
-
Armando_19
őstag
Sziasztok.
Végig olvastam az elmúlt pár oldalt, és az lenne a kérdésem, hogy helyesen szűrtem e le, hogy 5820K tuninghoz, ha a "tutira" akarok menni akkor a GIGABYTE GA-X99-SLI, vagy az ASUS X99-PRO a belépő alaplap?
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged