- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Druvajda #4119 üzenetére
Garancia nincs arra, hogy egy adott processzor biztosan működni fog egy adott alaplapban. Kivéve akkor, ha az alaplap gyártója állítja (hivatalosan ilyen nem fog állítani egy ES példánnyal kapcsolatban), vagy akkor, ha egy felhasználó állítja. Keresgélj az interneten. Viszont az E5-2650L nem egy gyakori modell. Még az ES-ek között sem.
Eddigi tapasztalataim alapján nagyon kevés olyan ES processzor van, ami ne működne bármelyik kompatibilis alaplapban. -
Reggie0
félisten
válasz
Druvajda #4117 üzenetére
En most szereztem be 2697v4-et es gond nelkul mentek, csak a biost kellett frissiteni. Engem a helyedben zavarna, hogy a legfapadosabb alaplap is 2x annyiba kerul, mint a proci amit kineztel. Nem hatekony anyagilag.
Viszont forumokban olvassal utana, hogy milyen bugokat tapasztaltak ennel a tipusnal. Nem ritka, hogy a 0-as stepping nem javasolt ES procibol.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged