- Magisk
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Yettel topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annál nincs ilyen bug sajnos. Ennél a procinál 2.8ghz a gyári mert eleve magas TDP-vel van. Normál esetben nem szokott ekkora lenni az all core turbó csak az ilyen prociknál.
Ezért is ér szerintem kevesebbet a v4-es proci. Az tény hogy kevésbé melegszik de a v3-asok sem hűthetetlenek. IPC növekedés szerintem nem is volt mérhető, persze a ramokat lehet hajtani 2400-on az talán ad valamit.
Iylesmi még a Intel Xeon E5-2679 v4 ahol 200w tdp miatt is nagyobb az all core turbo.
Viszont totál máshogy kell ezekre tekinteni.
Azaz a v3-nál meg kell venni a legnagyobb turbósat és örülni hogy megy a hack. (meg küzdeni a tdp limittel alulfesszel) Itt a v4 meg bonyolult mert ha nagy turbót akarsz minden magra akkor nagy TDP kell és nem kell nézni az egy magos frekit.
Aprón van fent egy 2699Cv4 ami egy fos, azaz 145w de csak 2.4ghz a totál max órajele. Szóval szerintem v4 bonyolult és drága, nem éri meg a v3-akhoz képest. Persze ki lehet fogni jókat néha olcsón de messze kevesebb eséllyel mint a v3-akat.
V4-nél is van 2696v4 amely szerintem jobban megy mint a 2699v4 de nem volt lehetőségem ilyeneket próbálni, ez az első v4-es procim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Magisk
- Philips LCD és LED TV-k
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Witcher topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest