Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• #Morcosmedve

veterán

válasz MPowerPH #3414 üzenetére

Többire válaszoltam/kérdeztem.

"Meg valami: Ha meg nem hasznalhato ki a quad ch nyujtotta savszel, akkor nyugodtan tedd vissza Te is a ramjaidat alapra. Sot, elarulom, hogy a cpu oc is badarsag, foleg 4.6Ghz-n kicentizve. Mindketto maximum epenis noveles, ha nem benchelgetsz, es csak siman jatszol vele, mert egyik sem hoz gyorsulast.(Te magad irtad) Ezt annak a tekinteteben irom, hogy a +2 magra azt irtad, hogy epenis. Innen latszik, mennyire ertesz hozza."

Benchre volt megemelve (amikor kettő vagy több hónapja posztoltam egy memória OC próbát). Egyébként RAM-ok alapon ("XMP"), CPU levéve, addig, amíg nem csökken az FPS, bár nem játszok, állandóan nem fogom állítgatni... (előzőbe nem fért be, de kimértem, és közöltem már előbb, hogy mennyi a különbség szerintem max 15% a Dual vs Quad, ugyan olyan körülmények közt (CPU mag azonos, NB alap, Memória azonos 5820k vs. 6700k).
    +2 magra reagáltam ez előzőben egy kérdéssel, ne csak magadból indulj ki, mikor válaszolsz. Hobbi szinten, sokadjára idézem, egészen más, mint akiknek itt bármi be van ajánlva x felhasználásra.
    Ne közlekedj szekérrel kérlek, ez egy fórum, nem kutyaviadal, ha értek hozzá, ha nem, ezt mindenki ítélje meg magának. ePenis arra vonatkozna, hogy nekem nem fáj senki öröme, csak szeretném, ha másnak is öröme lenne és ne abba lelje már, hogy +2 mag, ez nem annyira elegáns.

• drsanya

aktív tag

válasz MPowerPH #3414 üzenetére

Köszönöm szépen a kielégítő válaszokat, kérek mindenkit, hogy ne vitatkozzon a másikkal. Inkább igyatok meg egy sört szépen. Nem vitaindítónak szántam a kérdésem, csupán kíváncsi voltam a véleményekre. BMW-nek is köszönöm, átfogó képet adott, hisz neki mindkettő van otthon. Nekem csak egy lesz, viszont ott a legjobbat szeretném kihozni a pénzemből. És nem akarok hozzányúlni semmihez a karbantartáson kívül.

Jobb bővíthetőséget látok én is az X99-ben. A lényeg, hogy menjen az iRacing :D :DD :DDD Meg persze a stream és a videózás.

Köszönöm ismét csak még egyszer :) :C :R

Új hozzászólás Aktív témák