- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Oszinten megmondva meg nem probaltam, mit megy alapfeszen. En most 4.5GHz@1.25v-n hasznalom, ami meg leggel is boven hutheto, es feszultseg teren is biztonsagos szint. Az osszes energiatakarekossagi feature aktiv, ami elesen szembe megy az OC alapszabalyaival. Igy vesztettem ugyan stabilitast, amit +0.025v-al tudtam kompenzalni, de takarekosabb lett a gep.
Ellenben kulfoldi forumokbol kiindulva(mivel itthon eleg szuk ez a kor...) kikovetkeztetheto, hogy jobban birja a magasabb feszt, mint a Haswell. 24/7-re 1.35v-al siman megkinaljak, tesztekre pedig eleg sokan siman 1.45v+-t is adnak neki, mindenfele negativ kovetkezmeny nelkul. Van egy 4.7GHz-s setupom is, 1.36v-al, de feleslegesnek erzem, nem is eroltetem. De ugy nez ki, hogy nem kell annyira felteni,.
Egyebkent maga az alapfesz rendkivul alacsony, 0.990v koruli mindegyiknel, szoval sokat ne varj tole feszemeles nelkul.
Chipje valogatja az OC-t itt is, de kozel nem akkora a szoras, mint a 4 magosok eseten. Valszeg a joval kevesebb user miatt.... De itt is ki lehet fogni nagyon hurka darabot, meg lattam mar(igaz 5960X volt..) golden chipet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest