Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
elbandi2
tag
válasz
MasterDeeJay #7035 üzenetére
Köszi, sikerült aktiválnom. Már mikor írtad, akkor olvastam, csak most a napokban volt időm vacakolni vele. Érdekes módon benchmarkok alatt szinte semmi különbség, viszont játékok alatt kimondottan érezhető a javulás. Pl. AC Valhalla game bench szinte ugyanaz az eredmény, game alatt viszont stabilan min.10 fps plusz. 4K ultra beállítás mellett eddigi 60-68 fps. min. 72-80-ig emelkedett.
Másik érdekesség, hogy az utóbbi időben nem emeltem a base clock értéket, mert ha egy lépcsőt is emeltem az nvme ssd nem 4X 3gen sebességgel ment, hanem csak 2X 2gen. Nem jöttem rá az okára, hagytam alapon, bár ment 104 felett is. Most gondoltam megnézem kicsit meghúzva mit megy így a gép, de már 100,5 nél lefagy. Amit azóta változtattam az a 1060-3080 csere volt kizárólag, illetve egy minőségi táp került a noname helyére. Ez nem tudom miért lehet. Amúgy meglepő hogy egy 5+ éves cucc milyen szépen megy még mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okos Otthon / Smart Home
- Parkside szerszám kibeszélő
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bundle topik
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy ruhás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest