Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Z8300 és társai a Cherry trail igaz? Tudtommal az intel már nem dob ilyen processzorokat a jövőben piacra, mert így is szinte ingyen adták a chipeket. Pedig én is örültem volna egy Z9700-as cpu-s tabletnek

Nekem egy Chuwi vi8 tablettem volt z3735f procival. Egész jó volt, colin mcrae 4 1024x768 elég nagy beállításon elég szépen futott rajta. Fix 55-60 fps környékén, egyetlen gond az volt mikor 73 celcius környékén visszafogta az órajeleket és 30-40 fps környékén ment utána. Windows 10 volt a tabletten, én nagyon imádtam. Párna alá beraktam és mikor felébredtem már betört a kijelzője
Majd lassan lehet akarok megint egy Win 10-es tabletett. Csak valami komolyabb hardver kéne bele 
Épp ez a kár hogy a intel tudtommal már nem fog ilyen olcsó tabletbe cpu-kat gyártani. I7-6500U és társaiba vannak a nagy pénzek. 2/4 szálat eladni 280-300 dollár környékén :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- Steam topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Majd lassan lehet akarok megint egy Win 10-es tabletett. Csak valami komolyabb hardver kéne bele