- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
Új hozzászólás Aktív témák
- 

-Gabesz- senior tag válasz  eldiablo

üzenetére eldiablo

üzenetéreRandom proci, sőt Batch alapján nem túl jónak vélem, mert ebayen ugyanilyeneket láttam legolcsóbban 65-70körül decemberben. Lehet onnan szerezte a bolt? Ha látok benne fantáziát, hogy léggel 5.3 körül boldoguljon akkor lehet lesz delid+maszek réz kupak. Szóval minden alapon szépen indul, azóta feltoltam a drivereket meg egy újabb biost. 
 Aztán felpattintottam az XMP-t és elsőre indul és működik. (ugyanolyan ramunk van Eldiablo)
 Annyit csinál, hogy ugye fsb-t feltolja 103.2 körülre, a proci max szórzóját meg 45-ről leveszi 41-re.
 Szóval a proci így lassul, de majd úgyis manuál tuning lesz, szóval nem lényeg.Tápomat akarnám lecserélni, ezen 2x4 pin 12v van, beraktam a 2x8-asba őket (könyv szerint lehet) működik, de majd újítok egy modernebb tápot. A lap egyébként tágas, ház teteje - D14 - Vga között szépen maradt hely, VGA 2 slottal került lentebb z170 Oc formulához képest. Majd ha lesz időm apránként tuningolgatom, elsőként lehet a ramot nézem meg, bár érzésre így XMP-n is elég fürge. Aida viszont baromságokat ír ki, az olvasás még ok, de az írás és a másolás szerinte olyan 3000-es ram szintjén van. Igaz az alaplapot nem ismeri fel (unknown), meg lehet szűz win is kellene alá. Windowst nem akarnám újrarakni, pedig már 1,5 éves tuti megvan (6600k-->6700k--->7700k--->7740x), de jól bírja. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 4
- Tesla topik
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- NBA és kosárlabda topic
- Google Pixel topik
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest