- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
gordonfreemN #6283 üzenetére
Ha nem akarsz Sli-t akkor hanyagold az nvidiát
-
Soak
veterán
Rászántam magam ,hogy kipakoljak... hát mitnemondjakmegérte
-
Soak
veterán
Én is meglepődtem, mielött megbuzeráltam, sokkal melegebb volt
.
Nyugdijas : igazából kompiztam, szal le kellett vennem mindenképp aztán mondom akkor kicsit szorakozok.
subaruwrc : Csak a TR van polirozva, a proci nincs , néha felugrik 62-re, de aztán erre vissza áll
BOINC alatt 58 fokos a legmelegebb mag
szerk : mondjuk azért nekem ténsleg 23-24 fokos levegőt sziv mivel asztalon van
-
Soak
veterán
Kicsit átrendeztem a hűtést, ujra pasztáztam, kicsit finomitottam a poliron , szerintem egész jol sikerült
. Tr Ultra eXtreme 120 + SilenX 120mm (46 CFM vagy hasonlo) Q6600@3600mhz 1,46V kép
szerk: 24,8 fokos a szobám per/pill ( ha elcsal a hőmárő 1 fokot akkor is legyen 23,8
)
-
Soak
veterán
válasz
Templomegere #5710 üzenetére
Derága kör lesz ez lalának
-
Soak
veterán
válasz
Lalaboy #5681 üzenetére
Hát attol mert neked nem a legjobb példány jutott attol még erős léggel simán mehet, nem egy ember van itt aki 3,6on használja...
. Sajnos nekem a lap limitál, igy magatol nem tudok eredményt mutatni de 1,37V meelett stabil 3,5öt mellé ki lehet szerintem hozni 3,6ot is
-
Soak
veterán
Mért adtak ki új BIOS-t? Mert nem volt benne a stepping felismerésére semmi a BIOS-ban és gondolom szarakodott a VID megállapításával a lap
Még mindig nem válaszoltál ,hogy a legujabb-e a biosod. De kezdem ugy érezni, hogy nem ...
amugy steppingekhez nem szoktak kiadni uj biost, csak ugy mondom
-
Soak
veterán
Érdekes egy Brisbane és Kentsfield közötti párhuzam ... de mind1. a Coretemp-es sráccal már itt a topikba kibeszéltük ,hogym iért nem mér minuszba és akkor le irtam ugyan ezt...
Jah és még azt is mondta a Core Temp írója ,hogy a B2 és B3 stepiinges Core-ok hőmérője igazán pontos csak a többi képes akár 10 fokot is tévedni míg az előbbi 2 Stepping +/- 2 fok pontosMár megint miért van az ,hogy ezt csak te tapasztalod? soha hasonlórol sem hallottam, de neked persze bekövetkezik .
Amugy szerinted egy csomo lap gyártó miért adott ki uj biost G0-ás procikhoz?
-
Soak
veterán
válasz
Templomegere #5446 üzenetére
Jó vétel volt az a táp. Okos vagyok
-
Soak
veterán
hány ezer RPM? pontosan 1. egy SilenX 120as venti, csak ez az egy venti mozgatja a levegőt a procinál . A procim nincs polirozva, szóval ez kicsit mellé talált
. Nyilván a TR nem hűt mindent, ezért csak 1/10-ed egy "csoda vizhűtésnek" árban is.
Szerk : Amugy milyen brutális fogyasztok vannak még a körödbe ,ha kérdezhetem?Esetleg adjunk még 3fok előnyt. akkor is 10fok. Azigen
. De persze tudom én ,hogy sokkal jobb, csak irigy vagyok, tudod hogy van ez...
-
Soak
veterán
Mutatsz nekem olyan hűtést ami néma, annyit eszik max mint a gép fogyasztásának töredéke és elbírja az 1,55 voltra tólt Quadot 4 gigán?
Szóval a hűtés szinonimája most már a táp? át kell lapoznom a nylevkönyveket
A léghűtéshez ne hasonlítsd a cuccom mert ez sértő
Ne hari majsztro ,de ha 1,4V melett mondod a 60 fokot akkor elverted a TR-emet 5-7 fokkal :'(
-
Soak
veterán
Eddig mintha mindenhol azt olvastam volna ,hogy HD2900 (CF ? ) és quad sem probléma 1,55V körül? Most nem azért de én léghűtéssel tudok 1,51-1,52V-n 06ozni akkor te csoda vizhűtéssel nem?
Amugy igaz nem 06 benchre de wprime stb 4100körül csináltam léggel
.
Számomra ez már értelmetlen amúgy is ,hogy 4 gigára ilyen nagy fesszel..
Egy jobb vizzel 1,55V egyátalán nem sok benchre (ott meg viszik a 4gigát ) és mutass egy embert aki egyszer legalább nem küldi meg a prociját (persze ha van mellé hűtés) akkor meg már igen harmat a 400as zen (azt nem is mondom ha még valami vga is van mellé )....
-
-
Soak
veterán
Nyugi, ne hallgass a lapcserére buzdítókra
Szárazjég mellé ,ha jobban átgondolom tényleg a legjobb választás
.
Egyébként meg sokan temették a kis 400-as Zen-t.... Hát 4 napja fut a WCG 7/24-ben 3500-on és 1,36-on...Most tettem át 1 napja 3600-ra és 1,375 Voltra azóta sincs semmi gondja
Nyomj 3900-4000 körül egy 3d06-ot ( ahhoz ugy is kell már 1,52-1,55V ) egy 7900 fogyásztásu karival aztán nézd meg hogy fagy bele a cpu tesztbe
. De lehet ,hogy egy PCI-os vgaval is megesne
-
Soak
veterán
Szerintem akkor is a táp kevés
. Pontosan azt a tünetet produkálja. MIlyen vga van mellette? Probáld ki 3000mhz 1,45V . Ha ugy megy akkor kizártad a tápot (vagyis nem kevés) .
szerk : most olvasom ,hogy P5B deluxeal nyomulsz
. akkor mind1...
. Bár gondolom már ment ennyit ha elvárod tőle
-
Soak
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest