- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
manutdzoli #5894 üzenetére
Ne sajnáld tőle a feszt amig le tudod hűteni...Legalábbis én igy gondolkozok
Most hány fokosak a magok loadban? -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
manutdzoli #5892 üzenetére
Végül ez még belefér,de nem egészséges...
Nekem olyan 30fokos szokott lenni.40ig egyáltalán nem para,de végül felette sem,csak azért jobb,ha ennél alacsonyabb,mint ami neked van.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
manutdzoli #5888 üzenetére
Költői kérdés... Vajon mi? .....no?
Igen,ön nyert! Nem stabil a processzora -
Nyugdíjas
nagyúr
Már én se nagyon tudom,miben lehet bízni.. Lehet néha a tolómérőben sem
Blokkok esetén síkköszörű az egyértelműDe procinál...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
manutdzoli #5841 üzenetére
Na,ugyehogy jó lett
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
manutdzoli #5831 üzenetére
Nu,akkor leírom én is,hátha nekem hiszel
Mivel nekem is ilyen lapom van,és multiméter is akad a fiókba,igy gondoltam kimérem mit is jelent a normal VDDR Gigáéknál... És láss csodát bizony nem a gyári értéket,hanem 1,85V-ot,szóval ehhez viszonyítva állítsd be a +feszeket... -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
manutdzoli #5802 üzenetére
Az elég durva drop lenne,valaki ott mellé mér..
Ezek a lapok olyan 0,03 körül dropolnak,legalábbis az enyém -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
manutdzoli #5799 üzenetére
Jó az simán jó...
Mekkora fesszel nyomod? Inkább az szól bele a hőmérsékletbe. -
Nyugdíjas
nagyúr
Prime 95 25.5-öt ha ráereszted mondjuk 5-ös prio-val akkor majd nem lesz az 44fokos
Amúgy ezzel a progival szokás tesztelni,ha ezzel stabil akkor mindennel az lesz. Én nem vagyok egy nagy prime fan,max 1órát szoktam járatni,de inkább a 30perchez konvergálokAsszem Kentsfieldnek 100foknál van a Tjunction,de én 80 fölé nem mennék tartósan...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Templomegere #5724 üzenetére
Tényleg,tök komolyan kérdeztem....
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ja, a lényeg hogy valamivel kösse össze a két tűt egy időre ami vezet (én műszerész csipesszel szoktam,de ha az nincs otthon szemöldökcsipesz pl tökéletes).
Amúgy szerintem kár a RAMok környékén túrkálni,nálam ugyanez a hiba,és teljesen tanácstalan vagyok. A lap topicjában lehet olvasni vergődéseimet...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
manutdzoli #5626 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni,de nem fog segíteni
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
manutdzoli #5623 üzenetére
Igazából az a lényeg,hogy ugyanazt csinálja mint más BIOS-al...
Tényelg,ha járnak erre Giga szakik,adhatnánk tippet,bár igazából el sem tudom képzelni mi lehet. Mivel nekem ment rendesen eddig.
Egyébként konkrét kórism. a Giga X38-DQ6 topic utolsó pár hsz.-ében. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
manutdzoli #5544 üzenetére
Senki nem mondta hogy ez hamar megy....
Viszont kitartás,és sok sikert hozzá -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
manutdzoli #5542 üzenetére
Ezt sajnos nem lehet igy látatlanba megmondani. Teljesen az adott procitól függ. Kezdj el szépen haladni felfelé,közben teszteld,hogy stabil-e és ha elérted a kívánt órajelet,akkor kiteszteled,hogy milyen VCore kell hozzá,hogy stabil legyen,és készen is vagy. Ehhez nincsen aranyrecepet (vagy mi
),teljesen függ az adott hardverkörnyezettől(ejnye de szakszerű vagyok
)...
Mod.: Olyannyira szakszerű,hogy őstag is lettem hirtelenjében
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
manutdzoli #5536 üzenetére
Osztán a Dual-Channel hun marad kérem?
Már csak azért mondom,mert ezzel nem rekorodak nem fogsz döntögetni (nem érezted úgy láccik az iróniát),hanem nagyon sehova sem fogsz jutni....
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
manutdzoli #5534 üzenetére
3GB ram az hogy jött össze? Kingmaxal hatalmas tuning-rekordokat ne készülj döntögetni. Tényleg en haragudj,de egy ilyen konfighoz illett volna valami konkrétabb ram is
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
szacsee #5256 üzenetére
No,akkor ezek szerint jól elkerültük egymást,mivel én meg most értem haza...
Háát,szép eredmény,szerintem nem fogom tudni befogni,szóval máris lehet hogy egy ok a cserére,de azért este megnézem,most megyek analízis ZH-t írniwestlake: Vigyázz,mert ha jól tudom ezért errefele kézlevágást is össze lehet gyűjteni
Mindenestre azért én angyon kíváncsi vagyok,és nem gondoltam,hogy iylen hamar eljut kishazánkba az első fecske -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
szacsee #5173 üzenetére
Igen,nálam kis BIOS turkálás után úgy tünik,hogy menni fog a 3400 olyasmi fesszel,mint szeretném(tovább csak jövő héten tudok jutni,mert akkor lesz meg minden blokkom rá),de most hétvégén nem tudok próbálkozni,mivel nem vagyok a gép közelében.
Viszont megleltük a mérőpontokat a lapomon,igy már kicsit biztosabban indulok neki a dolognak -
Nyugdíjas
nagyúr
Járnak erre Giga-szakik? Lenne egy lámi kérdésem
-
Nyugdíjas
nagyúr
Valakinek van L728B-je itt? Érdekelne,hogy miket megy,mert lehet kipróbálok egy olyat is... Aztán döntök
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nem lesz ebből 3,9
1,3V 3400 sem megy neki egyelőre. Élből eldobja a 2.magot a prime...
Gondoltam én,hogy valami turpisság lesz a dologba,de azért csak reménykedtem -
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
westlake #5070 üzenetére
Igaz ami igaz,hogy én még nem néztem össze a multival,de most ahhoz még nincsenek mérőpontjaim,szóval marad a cpu-Z. esetleg neked nincs tipped mérőpontra?
Achi: Hallod kutyuli,ha meglesz az összes blokkomakkor lövök neked screent. Arról hogy más mit mond,meg ugye nem tudok nyilatkozni,én is csak elhittem... majd meglássuk
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ja, jut eszembe!
Giga tulajokhoz szólnék. Mi a hányás az a C.I.A. 2, meg a Performance Enhance, nomeg persze hogy mire érdemes állítani -
Nyugdíjas
nagyúr
No,akkor igy hirteln első nekifutásra. És tényleg ,ha hinni lehet a CPU-Z-nek (nem lehet amugy
),akkor 0,05V körül van droop. Emiatt kapásból 1,3V adtam neki. A VID valami 1,287 ha jól rémlik
Igy CPU-Z szerint 1,248-at kap. De ha Over is úgy akarja akkor holnap hátha lelünk hozzá mérőpontokat,és akkor már okosabb leszek (mint egy 5.es).
-
Nyugdíjas
nagyúr
Jajj,nem! Hazudok!
Vigyázzatok velemSorry,csak már FPO-k rohangálnak a szemem előtt,ha becsukom
szóval a 718 volt a B-s,de azt nem tudtam megvenni végül. Szóval ez A-s...
De ami a lényeg,hogy két ilyenje volt az arcnak,és a párja megy majd 3,9-et 1,4x Volton egy P5-KC-ban. -
Nyugdíjas
nagyúr
Egy óra sem telik bele,és meglössz a G0
-
Nyugdíjas
nagyúr
Látom pörögtök azért srácok,én meg itt öregségemre nem tudom már tartani a tempót
vazimódó grat a 3800-hoz
Keldornak meg a jó procihoz,bár nekem is úgy adta volna lém most.. Esélyed se lett volna a licitben
jugeen:OMG,mi lesz itt
-
Nyugdíjas
nagyúr
Te csak kérdezted,hogy megéri-e,én egyáltalán nem kötözködésnek szántam a választ.
Nálam,ha valami kérdéses,hgy megéri-e akkor azt gondolom valamilyen szempont szerint meg kell vizsgálni. Egy processzor esetében szerintem ez az,hogy ki használod-e. Ha nem használod ki,de már eldöntötted,hogy cseréled,akkor miért kérdezed?
Ha meg nem döntötted el,akkormilyen szempont szerint óhajtod ezt eldönteni? Szín?Fogyasztás?Páratartalom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest