- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
kétlem én ezt...itt valami bibi van. nekem is van egytányéros samsungom...igaz xcsak 160as de mindegy..egyébként ha nem raidben van úgy nagyon nem láttam még 100MB/s-nál nagyobb olvasást... vagy raid0 vagy raptor...de ugye ezek közül egyiksem.
érdekes...
egy everest disk benchmarkot lehet kérni? -
Laraxior
titán
szeretnék én azzal találkozni...
Igen valid nekem is meglenne szerintem... csak ugye azon nem látszik a feszjudek: 10x 400 szerintem felejtős téma... elég lesz a 9x400 is.
egyébként lehet ám a ramokat is húzni a gagyik is mennek 900on minimum. és akkor jobban jársz egy 8x450el... -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
Kolondrum #19390 üzenetére
de nem primera használod a géped
hétköznapi alkalmazásoknál pár fokkal kevesebb lesz a hőfok. Mint a videokarinál a szivacsos teszt,az melegíti legjobban a GPU-t,de még Crysisnál sem ér el olyan hőfokot
és ugye az veszi a legjobban igénybe jelenleg a videokártyánkat
-
Laraxior
titán
3840MHz@1.456V
Lehet hogy 1.472V lesz belőle....de 70 alatt vannak a magok25.6fokos kezdeti vízhőfok..most 27nél jár
-
Laraxior
titán
Én mindig is mondtam.... 20 perc,fél óra,nagyon max az 1 hour
Fater,láttad az új "memóriáimat"?itt van a kicsike
-
Laraxior
titán
válasz
Kolondrum #19204 üzenetére
Nincsen problémám a rendszeremmel hidd el..nem fogom órákig nézegetni a karakterekt hogy 3percenként ugrik egy sort.. Neked csak egy számadat a 20perc...úgyis én tudom hogy stabil-e vagy sem.
Ja hogy nem stabil a Tiéd? Hagy kérdezzem már meg mit csinálsza gépeden? Konvertálsz?Tömörítesz? Játszol?..mindegy..tapasztaltál már instabilitást? ha nem akkor nem értem a prime témádat
-
Laraxior
titán
Q6600@3760MHz@1.44V stabil
Nos asszem ez egész jó kis eredmény....este várható jobb is,ha kicsit hidegebb lesz.
A víz:34 fokosra kúszott fel. 6db 12es ventilátor gondoskodik a hőmérsékletéről
Egy Sunon szerverventi pedig a proesszor körüli melegedést intézte el
24/7.... a memóriával még bohóckodok,mert 10es TRD-n van... -
Laraxior
titán
Blitz extremben 8 fázis van,és kkevesebbet droppol alap...akkor az miért van? Akkor ne is számítsak kevesebb dropra?
Biosból 1.5öt adok,de prime alatt ledroppol 1.44re.kevesebbet nem lehetne
-
Laraxior
titán
Macka ha erre jársz:
Szacsee mondta asszem hogy P45ös gigaextremeben hajtottál vag hajtasz egy q6600ot. Most P35DS4em van...érdemes lenne lecserélni a kisebb drop miatt? és az északi híd is jobban van hűtve víz által,csak nekem fontos lenne hogy a 480as FSB-t vigye mindenképpen stabilra -
Laraxior
titán
válasz
Kolondrum #19123 üzenetére
Te most prime-olásra fogod használni a géped vagy játszol,töltesz filmet nézel stb...mi az istennek 3 óráig futtatni azt a szart?
3760on használtam egész eddig a Q6600ot 1.5V bios fesszel. Semmi baja nem volt,gondoltam elindítok egy primeot.Hát nem volt stabil szerinte,levettem 3720ra most már prim stabil is. De hangsúlyozom,hogy órákig gametünk a Crysissal multiban én voltam a szerver sosem volt újraindulás,vagy hasonló. 20 perc prime azt csókolom.
Úgysem használsz olyan programot ami 3 óráig folyamatosan terheli a processzort 100%ban és a memóriát is ilyen mértékben,akkor meg minek kínzod? -
Laraxior
titán
Q6600@3850MHz 1.5V-on mennyit eszik? Bőven 200W felett ugye?
a tápos topikban igencsak megkérdőjelezik...
-
Laraxior
titán
790i ultra SLi-s lapban mi mennek a Q6600ok? Megy úgy mint a P35ben?
-
Laraxior
titán
Mondhat akárki akármit FPO így meg úgy én a VIDben hiszek.
Alacsonyabb VID alacsonyabb órajelen megy magasabb fesz. Józan paraszti ész. Egyenes arányossággal. A melegedést meg kalkulálja be mindenki, 4magos proci ez nem holmi E8200, ami 0.9V-on viszi a 3GHzet -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #18970 üzenetére
Pisti E8400e jó is lett volna Neked
-
Laraxior
titán
Elindítom a Prime Blendet,hát cseszik terhelni a magokat,csak ha kilépek és elindítom újra,persze nem stabil cucc....Lehet hogy win hiba lenne? Nem olyan régi,csak elégé meg van tépázva szegény
-
Laraxior
titán
Mennyi volt a hőmérséklete? Gondolom ha elég minimális hőfokon tudom tartani akkor megy szépen. Van ennél olyan Q6600 ami többet ment volna? Mondjuk annyira nem kerestem,de Te hátha tudsz róla.Esetleg arról hogy mi a helyzet az 1.2V VID alatti Q6600ról? Én nem hiszek benne
Nitrogénnel nem néztétek? Kompresszor mellé is kell az a szivacs,meg a többi bizbasz,tudod kicsapódik a pára meg miegymás,mint a nitrogénnél. jajdesokatkérdezek -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
#68216320 #18904 üzenetére
nekem is ilyen volt az ezelőtti quadom. 1.5V biosból 450x8ra. 4005,és 3960on futott 3dmark is
50 fok idle-n az egész normális a quazzánnak.
a mostani procimat hagyjuk
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #18715 üzenetére
Nálam is így megy,bár valószínűleg 3800on csak azért áll le,mert túlmelegszik valami,de már útban a megoldás
-
Laraxior
titán
válasz
TazLeacher #18714 üzenetére
hát..ez az állandó videokari téma..
Én is 1920ban játszom,Crysissal,multit. ezekkel el is mondtam a igényeim... lecseréltem egy Ultrára a GTSem,szavam sem lehet.
reméljük a lap lesz a bibis -
Laraxior
titán
válasz
TazLeacher #18712 üzenetére
Annyinak kellene lennie. Még vízzel is annyi,bár nálam megy 1.17V-on
akkor nagyon nem melegszik. Szerintem lap gondod lesz. P35ben nagyon muzsikál.... Pistinek a Blitz Extreme-jében is,meg nálam is. Hagyd a fenébe az SLi-t,add el a karikat,és végy helyette egy GX2-t,minjárt csak egy slotot foglal, a quadot is meg tudod hajtani szépen,3.7 körül,ha nem feljebb...
-
Laraxior
titán
válasz
TazLeacher #18705 üzenetére
hőfok témát hagyjuk,egy quadot nem véletlen hívunk kazánnak. Tényleg fűt mint állat,még vízzel is! Főleg ilyen tetves melegben.
Nálam idleben a magok 54 fokosak... prime alatt épphogy nem éri el a 80at. igaz 3760on
Crysisnál max 65.
-
Laraxior
titán
válasz
TazLeacher #18697 üzenetére
Akkor is mondtuk hogy a kép eléggé gyanús,valószínűleg nem ezé a procié,ugyanis az a kép ki van vágva valahonnan.
Szóval Te nem WiZARDtól vetted a procit,hanem...?Nem ártana közzétenni a nevét... garancia a procira? 3nap próbagar jár mindenre...,esetleg próbáld ki másik lapban...
Igazából ha alapon stabil és nincsen vele gond, nem reklamálhatsz, mert a tuning nem garanciaszóvl próbálgasd,mert abban a lapban millió beállítás létezik.
-
Laraxior
titán
jéé...ez az enyém
nem volt stabil 3800on,sokat droppol a lapom, melegszik is, a szobában is meleg van. 3760on stabil ez biztos. BIOSból kap 1.5V-ot aztán szépen beosztja magának hogy mennyit ad neki.
az a bajom,hogy lecserélném az északi híd hűtését,csak egyben az egész nyavaja,így nem úsznám meg egy blokkbólPedig nekem bőven elég lenne a NB-re. Majd kitalálok valamit.
-
Laraxior
titán
válasz
DeadMeat #18684 üzenetére
Hát egyelőre nem tudni
Azt mondta hogy 3 kondi pukkant el,de utána még eéindult a cucc,legalábbis világított a lap,csak ennyi mást nem csinált,mondtam neki ne nagyon kapcsolgassa be,hátha elfelejti táp a dolgát, és 220at pumpál a gépbe.
Mert minden fontosabb volt...mikor a konfignál a táp a legelső.most tessék itt a baj.
Jó hír vizsont hogy stabil vót a proci 3850en..legalábbis amíg ment a prime,mert gondolom aközben unta el magát a cucc1.5V bios fesszel.drop:1.47V kevesebbet droppol mint az enyém,ez lemegy 1.45ig.
-
-
Laraxior
titán
hogy a retekbe lett az olyan fényes?
Két políros procit láttam szerény életemben,de egyiksem így nézett ki.... -
Laraxior
titán
válasz
DeadMeat #18653 üzenetére
igyekszem én többet kipréselni belőle
egyelőre megelégedek egy 24/7es 3800MHz-el,valahogy majd a hőmérsékletet kell lejjebb tornászniLehet veszek egy kishűtőt,és akkor belevágom a radit
Úgy fest ez stabil,csak ne melegedne túl ott a proci körül a többi valami.kondik,tekercsek,vagy mik vannak ottEnnyiben rossza a víz,nincsen légmozgás arrafelé
-
Laraxior
titán
BIOS:1.5V
475x8
load:1.44V
víz:33 fok alatt
memória:1188MHz (még nincsen belőve,csak úgy tessék lássék,ezért a magas értékek)
magok 79 fokosak
Q6600@3800MHz -
Laraxior
titán
válasz
TazLeacher #18584 üzenetére
Nálam volt olyan hogy a 4. magot már a Prime elején kilőtte a program hibával. Akármit csináltam vele elindítottam a prime-ot az alsó teszt már pirosan villogott,teszem hozzá 1.5V-on,aztán minden vissza alapra,megint,hát most már kezdtem aggódni hogy elbasztam haver prociját.1.5V biosból,és ennyi lett volna a proci? Kétlem én adtam neki 1.65-öt biosból semmi baja nem lett. Hát a windowsomból kiszedtem a virtuális memóriát, azért jelzettt hibát a prime
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #18544 üzenetére
szórakozik ez a tetű telepítő.
5-7-6 G szabad helyet akar,(ahányszor elindítom mindeig mást kér...) ott rohadjon meg a Service pack..megvagyok én anélkül is
ááá most már elindult... én nem hizlalok,főleg nem 150GB-ra
ennyi van ossza be,az XP-m 12Gon volt,mindig is elég volt neki az összes programmal együtt..(3dMark,office,photoshop....)
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #18524 üzenetére
de csak a tesztben.Amógy villámgyorsan kicsomizza a cuccot. A memóriaolvasás is ugyanannyi mint XP-n...nem tudom mi lehet,sebaj,működik szépen
Nekem most 1911et adott,érdekes hogy a 3800as Q-ra kevesebbet mértPedig ott a memória is megasabban ment,bár csak 2GB volt benne...de hát nem mennyiségfüggő
-
Laraxior
titán
válasz
DeadMeat #18510 üzenetére
Eddig jutottunk,sietős volt Pistinek
3800 stabil 24/7
Nem olyan rossz ez
Bár bele-belenyaldosott a 70fokba,sőt...
Egyébként Vista alatt a winrar leesik 16xxre...miért? XPnél meg 2400al hasít -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
gazfickooo #17953 üzenetére
nem érdemes..40ért kapsz tuningos Q6600ot. az jobban megéri
-
Laraxior
titán
válasz
TazLeacher #17706 üzenetére
mán nem eladó...
-
Laraxior
titán
Meg tudjátok nekem mondani hogy melyik játékok használják ki a 4 magot? Úgy látom a Grid,és az Assassin's Creed igen... létezik még ilyen?
-
Laraxior
titán
válasz
TazLeacher #17631 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
TazLeacher #17597 üzenetére
jaa hogy azt X-el írják? tetű egy hűtő lehet ha le sem tudom írni
Scythe Mugen,Orochi...ezek mind 1kg körül mozgnak...szóval érdemes a lapon az összes csavartbecsavarni,ha nem akarod hogy libegjen a házban -
Laraxior
titán
válasz
zsolt1129 #17580 üzenetére
ha a házad oldalán van venti vagy hely a ventinek,akkor mindenképpen olyat vegyél ami felülről lefelé nyomja a levegőt. pl.: Thermaltake Big Typhoon.
Ha elöl vana házban venti meg hátul,akkor éremes olyat venni amin oldalt vannak a ventik.
Sigmatek,Scythe...ezek a legvadabbak,bár ezek méregdrágák.
Olcsóbb kategória a TX2,azt mondják ez sem rossz.én így csinálnám...
-
Laraxior
titán
válasz
TazLeacher #17573 üzenetére
Ezt így nehéz...de valószínűleg jobban jársz egy tesztelt Q6600al.
Van az apróban egy 1.2V VIDes.... csapj le rá.
Havernak QX6850e volt...igaz emberi feszen elindult 4GHzen,de még vízzel sem lehetett hűteni.
Én a Q6600ra teszek egy voksot. Bár elég csábító az az X -
Laraxior
titán
válasz
Hurkaleves #17457 üzenetére
a kulcsszó azon van hogy egy darabig
-
Laraxior
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Alkoholista nevelde
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest