- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Joci?? #21262 üzenetére
Nekem mindegy,hogy most adod el vagy miután megvetted a vízhűtést
De az akkor is sok.Én még nem láttam a procim 55 fok felett 3,2-ön.De most alapon megy,mert kezdő és lusta vagyok beállítani stabilra.Meg féltem is a rendszert,mert akkor mindent húzok.
"...hétvégén veszek vizet rá azt majd akkor adok neki! 2 radim lesz azzal már azért lehűtőm!"
Azt olvastam,hogy 2 randid lesz.Azzal,hogy hűtöd le hirtelen nem jöttem rá -
válasz
HoReSz1975 #20717 üzenetére
Nem is néztem milyen lapod van,mert telefon alól nem figyeltem.
A biosban kellene a fsb beállítások mellett valahol,fejből nem tudom.Valami FSBRAM,de mások majd emgmnondják.Akár le is írhatnád,hogy milyen szorzóid vannak és akkor megnézzük milyen beállítás lenne jó.
-
válasz
HoReSz1975 #20700 üzenetére
375x9=3375
375x2.5=937
Vagy hasznalhatsz 2.4 szorzot,akkor a ram 900-on megy.De szerintem jobb megoldas,ha:
425x8=3400
425x2=850 -
A tesztek
Mivel meg szeretném venni a photoshop 4-et
addig nem húzom,mert nem használom a gépet csak filmnézésre.Még a videókódolás jött volna szóba,de nem valószínű,hogy idén meglesz a Nikon D90,mivel sokminden szóba jött
Játék amivel játszom az a Simcity 2 és a streed rod 2,na ezek gyorsultak,mivel low grafikán futnak
Komolyra véve a szót,sehol nem tapasztaltam.Most akarok kipróbálni egy-két komolyabb játékot Crysis,farcry csak kíváncsiságból,hogy mennek-e maxon és mennyit számít majd a tuning.A Photoshop-nál meg nem fogok olyan scriptet futtatni ami 1 percig eltart,hanem csak képszerkesztés.Ott meg inkább a stabilitás a fontosabb.Fényképezőgép nélkül meg HD videót se nagyon szerkesztek addig.
Sajnos az everest képeket töröltem,de
6700-->8400mb/s
4800-->7200mb/s
5200-->7100mb/s
Sajnos nem tapasztaltam semmit,mivel nem futtatok semmi olyat egyelőre,csak adataim vannak róla.Igaz játékban kijönne már 24 fps--> 28-ra felmenne. -
válasz
devast #20662 üzenetére
Dehogy nézem úgy
Örülők,hogy ilyen könnyen megy fel 3,2 ghz-re(ha szánnék rá időt és reálisan gondolkodom tx2 miatt,akkor ennyit bírnék kihozni belőle)
Viszont ma reggel nem akart elindulnia gép(3ghz 1,35V).Bekapcsoltam és állandóan újraindult még mielőtt a bioshoz ért volna.9x megcsinálta ezt,akkor meguntam és kihúztam a konnektorból.Szerencsére utána elindult.
Most visszavettem alap beállításra,jobb a béke.Nagy különbség amúgy sincs és nekem nem éri meg tuningolni sem(én nem játszom,csak a tesóm,ő is csak hétvégén)meg nem vettem észre különbséget tuning és alap beállítás között.Az meg tényleg igaz,hogy nem Quad alá való a p35-ds3.Annyit vdrop-ol
1,325 helyett 1,248 vagy 1,44 helyett 1,37
-
válasz
Pubszon #20655 üzenetére
Most már biztos.A Q6600 annyira nem bírja a tuningot.A 3ghz hez is 1,35 V kell biosból,ami cpuz szerint már csak 1,29.Így már minden teszten stabil és nem fagy le.
3,4 ghz-hez 1,42V adtam,de nem stabil.Amúgy G0-ás,a vid 1,325.A feszt nem próbáltam lentebb venni,mert tökéletesen működik és így megfelel.
A ramok alapból 800 mhz és Cl5.Most 900 Mhz és CL4 és stabilnak tűnik. -
Közben keresem a stabil beállítást.Egyelőre itt tartok: [link]
Csak egy TX2-vel hűtöm és szerintem bőven elég ilyen alap tuninghoz,mert még 50 C° felett nem láttam a procit.3,2 ghz-hez sajnos plusz fesz kell.Szerintem nem annyira tuningos példányt fogtam ki,de nem baj.Nekem ez is elég. -
Sziasztok!Kíváncsi voltam,hogy mit tud a q6600-om.Hát alapfeszen megy 3 ghz-et.3,3 hoz már kellett neki 1,38 V a biosból.Próbáltam 3,5 ghz-et elérni,de az már 1,425-el elindult,csak kék képernyőt dob ki.Igaz Tx2-öm van,de teljes terhelés amúgy sincs a teszteken(superpi) és a biosban a riasztás is be van kapcsolva.
Eddig ennyi sikerült: [link]
Az már drop,ha a biosban 1,38V-ot állítottam be,de a CPU-z csak 1,344-et ír ki.? -
válasz
TazLeacher #20126 üzenetére
Legtöbbször internet,photoshop és filmezés(HD-ban is),ritkábban játék.
-
-
Sziasztok!Na végre sikerült a gépet lecserélnem(P3 1 ghz,512 ram,gf4 Ti)egy Q6600,2 gb ram,8600 GTS 512-re.
Nem tudom,hogy jó döntés volt,mert valami nem jó ezene a gépen.Akármit csinálok nem akar tölteni.Eddig a régi gép 40s alatt megnyitott egy programot ez meg csak villan egyet
Na szeretném tuningolni,de mivel tx2 van rajta csak óvatosan(még féltem nagyon.Egyáltalán észrevehető a tuning hétköznapi használat során?Olyan 3-3,2 Ghz-re számítok.Mivel kezdő vagyok szeretném ha valaki jól leírná az egész folyamatot.A memoria szerintem többet bírna,azt hogyan kellene visszaosztani?
DS3 bios-t érdemes frissíteni?Van valami különbség biosok között?
Ha rossz helyre írtam szóljatok,mert akkor átmegyek a kezdő tuning topic-ba,de itt talán a qvazán miatt jobb ha ideírok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Fotó állvány eladó
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest