Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz DarkByte #20023 üzenetére

milyen szobahőmérséglet mellett, az se mind1... 20-24fokos ambient temp mellett ez igaz, egy meleg nyári napon simán megvan alapórajelen a 80 fok, és a q6600 ott kezdi magát lassítani.

én három hónapig toltam gyári hűtéssel (ebből másfél hónapot egy codegány házban húztam le:DDD), azzal a tuning egész egyszerűen felejtős. illetve abban az esetben nem, ha mondjuk jóval alapfesz alatt sikerül egy picit húzni, talán a 2.7-3.0 ilyen szempontból még megoldható, olyan 1.1-1.2 körül. ha egy _nagyon_ kultúrált darabot fogtál ki (pl Bagira01é:) ).

a gyári hűtő az az abszolút minimum, ami emberi szobahőmérséglet mellett egy azért valamennyire szellőző házban még elégséges (tehát tökéletes tervezés az intel mérnökei részéről).

a hyper TX2 meg szép és jó, de quad fölé minimum a xigmatec csúcsmodell, de inkább a TRUE/cuNinja/IFX14 dupla ventivel vagy egy highflow 3radis víz kell. meg egy stabil lap, jóféle fesszabályzással. cserébe FSB wallba nagyon senki nem fog belefutni, és rammal sem kell egekbe clockolást játszani:) szal amit megúszol a ramon, az mehet a ventibe...

Új hozzászólás Aktív témák