Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liar
tag
Elég sok gondolkodás után egy Pipo X7S mellett döntöttem, ma meg is érkezett. A winnel kísérletezem és azt igyekszem elérni, hogy a család többi tagja számára fájlkezelésben és médialejátszásban és böngészésben azt az érzést keltse amihez az Androidos mk808-al szoktak. Sztem mindent be fogok tudni lőni, de egy dologban elakadtam:
Mele F10-et használtunk eddig is, ehhez vettem egy Pro változatot. A windows egyszerű egérnek érzékeli, aminek hatására úgy is működik egy egér. Ez viszont azt jelenti, hogy az eddig megszokott benyomom a gombot és a fel le mozgással görgetnék (böngészésnél, fájlkezelésnél, videopozicionáláskor) akkor a sztender windowsos esemény történik és nem gördül.
A kérdés: van olyan windows beállítás vagy program, amivel az (lég)egér úgy fog működni, mint az android alatti egerek (tehát egy kattintás = egy koppintás, kattintva húzás = koppintva húzás, stb.)?
Nem tudom, hogy érthető-e a kérdésem, de aki használt valaha android alatt egeret, annak világos lehet, hogy mit szeretnék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Kedvenc zene a mai napra
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Futás, futópályák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Apple iMac 24 M1, 8GB, 256GB MGPC3MG/A
- RTX 4070/ Ryzen 5 9600X/ 32GB DDR5 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest