- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android Autót minden mobilra!
- iPhone topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Magisk
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
válasz
SunMount3r #4133 üzenetére
Z3735F sz@r, lassu es nagyon melegszik, 1080p YouTube meg tudja akasztani. Min. Cherry Trail.
-
ACE-
addikt
válasz
Nekem pont van egy ilyen eladó. Nekem bevált, de 4K-ra váltottam ahhoz meg kellett egy bikásabb gép. A 4 Gigás cuccok 40-50ezertől kezdődnek. Az enyém most 20ezer, és van rajta moddolt hűtés, bár nem a szépségre törekedtem... Nekem USB-s vinyóról is szépen ment a filmnézés, torrent, stb. stabil volt.
Ja és erről már legyalultam az Androidot, így a Windows 10 van csak a 32GB-os MMC-n. -
interstate76
addikt
válasz
Nagyon drága, ennyit semmiképpen nem ér a hazai gari (legalábbis szerintem).
Emellett melegszik is, én csak hűtésmoddal tudtam médiaplayerként használni.
100-as a LAN csatlakozója és nincs rajta sem usb 3.0, sem SATA csatlakozó - részemről ma már nem ajánlott vétel (régebben volt belőle 2 példányom is, szerettem is őket, de vannak jobb masinák).
-
válasz
Nálam Z8300 procis megy, médiafogyasztásra teljesen bevált, eddig webről, merevlemezről nasról minden formátumot vitt, full HD az igényem, 4k még nem volt, játszani nem játszok, azokat nem tudom hogy vinné.
Tanácsként (mert én is egy hasonló paraméterű mini géppel kezdtem és 2 hét után cseréltem),
ha ragaszkodsz a dual os lehetőségéhez, akkor a 32 tárhely nagyon-nagyon kevés, még egy winnek is, nemhogy még az androiddal is osztozkodnak.
Ugyanezen okból 4G ramnál lejjebb ne add.
Amennyiben nem nasról streamelsz hanem egy, esetleg több hátérvinyóról filmezel, az usb nem túl stabil erre, natív sata port legyen legalább 1.
Az enyém passzív hűtéses, teljesen hangtalan, egy Cenovo nevű, nekem bevált.Kb. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Apple iPhone 17 - alap
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest