- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Multibit
üzenetére
Jogos. De a hátrányokat szándékosan nem kezdtem felsorolni, mert azzal úgyis mindenki tisztában van. A kérdés arra vonatkozott, hogy egyáltalán miért vetemedik vki arra, hogy laptopot asztali gépnek használjon.

Amúgy az egész onnan indult, hogy sokat költöztem annak idején, albérletben laktam, fel se merült, hogy egy nagy böhöm asztali gépet vegyek. Azután úgy maradtam.
-
interstate76
addikt
válasz
Multibit
üzenetére
Pipo X7-hez hasonlítgatjuk a laptopokat és asztali gépeket, szerintem ne kanyarodjunk el a videóvágás felé, mert nagyon messzire vezetne (én is direkt teljesen alap, 75e Ft körüli áron kapható laptopokat hoztam példának).
Amúgy teljesen igazad van abban, hogy vannak munkák, amikhez elengedhetetlen a klasszikus asztali masina.
Más: gyerekek, legalább 2-szer levezettem, hogy ÁFÁ-val, kijelzővel és értelmes méretű háttértárolóval nem áll meg 60-65e Ft alatt a Pipo (jelenleg inkább 70-75e Ft, igaz, ebben már új, 500GB-os HDD és 19"-os monitor is van), ne keverjetek ide ÁFÁ-tól és további hardverektől mentes árakat, mert úgy használhatatlan a kis ketyere (asztali gépként biztosan, márpedig most az a téma). Ráadásul ott a bővíthetetlen memória.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Assetto Corsa Rally
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- GAMER PC - Intel i5-14400F/RX 6600 XT 8GB/16GB DDR4/500 GB SSD
- Gamer PC - R5 4500, RTX 2060 Super és 16gb RAM + GARANCIA
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest