- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Netfone
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #1802 üzenetére
Buherált hűtés, tapasztalatok, 3. rész: a Wintel W8-on ugyebár van hűtőborda a procin, a doboz tetejének az alsó felén pedig van egy fémlemez, ami csak a hűtőborda egyik fele fölé lóg be és van köztük kb. 2 mm-nyi rés. A kis kütyü tetejének a fémlemeztől jobbra eső részét kivágtam (eddig csak lyukacsos volt), így a gyári borda egyik fele kilátszik (pontosabban kilátszott), a másik felét pedig teljes egészében lefedtem szilikonos hővezető lappal, ami nekifeszül a tetején lévő fémlemeznek. Emellett a gyári hűtőbordát meg is toldottam (hővezető ragasztóval hozzáragasztottam pár db, egyenként 2x2 cm-es kis bordát), aminek eredményeképpen a fentebb már linkelt, 1794-es hsz-ben említett 33 GB-os .mkv file lejátszása közben 70°C a maximum, a lejátszás és a hang is hibátlan és folyamatos. Fotókat munka közben sajnos nem készítettem, de talán sikerült világosan leírni, hogy miket csináltam (ha valaki szétpattint egy ilyen kis kütyüt, akkor azonnal látni fogja, miről beszéltem), a külsejét pedig egyelőre nem mutogatnám
, mert a kivágáson még finomítani kell, ill. nincs rajta az a sűrű fémszövet, ami a levegőt kiengedi, de a port - reményeim szerint - távol tartja a belsejétől. Ha kész lesz, lövök pár képet.
Az előzményben szereplő kombináció (PMS + Tixati + a Chrome 8 megnyitott lappal) meg sem kottyan neki, 60-62°C a működési hőmérséklet. Mondjuk ugyanez a laptopomon csak 44-45°C-ot generál, de ne legyünk telhetetlenek!
ArGab írta itt korábban, hogy rézlapot tett a proci és a hűtőborda közé gyárilag applikált, szilikonos hővezető lap helyére. Teljesen láma vagyok a témában, segítsen ki egy szaki: a rézlapnak annyival jobb a hővezető képessége, hogy megéri beszerelni egy ilyet, vagy tökmindegy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- XIM 4 - Rendelés, tapasztalatok (Cronusmax, Venom X stb.), billentyűzet, egér használata konzolon
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- MSI B450 GAMING PRO CARBON AC Alaplap + AMD Ryzen 7 3700X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Garanciális ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI Alaplap + AMD Ryzen 7 9700X
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest