Hirdetés
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- V80 Design néven jött az almaízű Nubia
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Jól van, azért egy futószalagon sok esetben sok mindent gyártanak ezek a szorgos emberek, csak ha van reinkarnáció, nehogy egyszer Kínába szülessek.

Engem azzal sem lehetne felidegesíteni, ha ne adj Isten 35F van a Pipo-ban, mert a tabletemben is az van, s elvagyok vele. (DE, hát mint a mellékelt ábra mutatja nem az!) Lényeg, hogy a táp legyen normális! Elbírjon majd egy DVB-S2 tunerrel, bár ez utóbbi még kérdés, hogy belevágok-e vagy sem. No s arra a Windows licence-re is baromira kíváncsi vagyok, mert ha úgy van licence, ahogy a tabletemen, az kb. sz-rt ér. Kulcsot nem kaptam, a meglévő rendszerből kiolvasott kulcsot utána a gyártól közvetve elkunyermált telepítő sem fogadta el, szóval magyarul addig volt, amíg nem lett újratelepítve, addig valóban egy aktivált windows-om volt.
Csak érjen már ide, aztán bombázhattok kérdésekkel, igyekszem majd válaszolni... sosem vártam még ennyit egy csomagra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- RAM topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- HTPC házi szerver config eladó ÁFÁS számla (Ryzen 5 2400G, 16 GB RAM)
- 8. generációs i7 PC - i7-8700k, 16GB DDR4, 256GB SSD
- Asus ROG Ryzen 5 3600x, 16GB DDR4 3200MHz, GTX 1660s, 256 SSD, 1TB HDD + Samsung 24" 144Hz
- Aastra 470 Controller / Mitel 470 - Kommunikációs server vezérlő
- Aten Single Rail LCD Console CL1000 - 17" KVM Konzol
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2025.11.13 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 4070 / 4080 / 4090 / 5070Ti / 5080)
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest