- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- A legnagyobb számok a Honor kagylójában vannak
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
envagyok #3424 üzenetére
Elvileg tudja az usb 2.0, de nálam a Mini MXIII-ason nem sikerült elérni a 30 MB/s-os tempót, ha jól emlékszem (nem vagyok benne biztos, nagyon rövid ideig volt rajta külső hdd).
Nekem a Wintel W8-asokon annyi gond volt a frissítésekkel, hogy többnyire nem sikerültek.
Viszont a Z83 egy 25 ezer Ft-os cucc, és mindezért cserébe tudja azt, amiket tegnap írtam, meg még egy csomó dologra használható. Nagyon elgondolkoztam egy Zyxel NAS520-ason (valaki, talán Patice linkelte az S905-ös topikban az edigitalos, 30 ezer Ft-os akciót), de ha egyszer nekem elég egy lemez megosztása és a Z83 tempója, ugyanakkor jól jön még egy mini PC, ami egyben médiaplayer is és még fogyasztásban is jobb a fent említett Zyxelnél, akkor - egyelőre legalábbis - maradok ennél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen nyomtatót vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest