- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Apple Watch
- Yettel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Rufus-al csináltam egy bootolható telepítőt (win7), tudtok nekem tippet adni, hogy miért nem akar a pendrive-ról bebootolni? Win8-al simán bebootol, ugyanazokkal a beállításokkal (GPT - UEFI).
Felraktam egy win 8.1 pro-t próbaképpen, az sem hozott javulást a chrome-al kapcsolatban, s kíváncsiságból visszatettem geek blogjában megosztott 8.1 bing-et, hogy megtudjam, visszanyerhető-e a licenc. Nos telepítés után egyből egy regisztrált win 8.1-et kaptam, szal valszeg a bios is tárolja a kulcsot, úgyhogy tényleg nyugodtan mindenki kísérletezgethet.
Telepítés le van írva egy text file-ban a rar-ban, de tyúklábakkal. A lényeg, hogy egy NTFS-re formázott pendrive-ra rámásolunk mindent, a címkének WINPE-nek kell lennie, s bebootolni róla (indításkor F7), aztán a többit elvégzi magától. 3 óra volt, mire letudtam tölteni, a rar-ban is rar van (darabolt file), szal majd ha lesz itt tulaj rajtam kívül, akkor 1 rar-ban, feltöltöm google drive-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi