Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce
üzenetére
Te kérdezted, hogy mire haszálom, azért írtam le, nem azért, mert mások nem használhatják másra, szóval igen, minden felhasználófüggő, de a hordozhatóságot említetted, mint szempontot, és én biztos nem kezdenék el egy kis dobozzal rohangálni, amihez perifériákat kell csatlakoztatni vagy magammal vinni, hogy működtetni tudjam. Magamról beszélek, de őszintén szólva másokat is nehezen képzelek el úgy, hogy mini pécével mennek a tárgyalóba prezentálni, "terepre" pedig - kijelző híján - végképp semmi értelme kivinni, de ami miatt ellene érvelek, az mégis leginkább az ára - 170 USD egy majdnem üres dobozért, amiben szinte csak foglalatok vannak és amit még nekem kell megtölteni tartalommal? Ha sokkal olcsóbb lesz, akkor meggyőzhetsz az életképességéről.
Ezzel együtt az is igaz, hogy attól, hogy én nem látom az eszközzel betölthető piaci rést, attól az még nyugodtan létezhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Mikrotik routerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Gamer PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/850W
- ÚJ! Intel NUC Kit NUC5i3RY,16GB RAM,Bontott de ÚJ NUC5i3RY,Bontott de ÚJ NUC Kit NUC7i5BNK
- Kezdő Gamer PC - RTX 2060, Ryzen 5 3600, 16gb RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Asus VivoBook X412F - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi