- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
válasz
mefistofeles #285 üzenetére
Sparkle-t biztos nem, tesztekben hangosnak mondják. Elvileg intel hallkabb, mondjuk nem tudom az 1600 RPM mennyire lehet halk. Én csak az Asrock Challangert venném de csak ha van rá bolti gari még.. Boltban már nem is kapni A szériát.
-
Mans20
addikt
válasz
mefistofeles #267 üzenetére
Az Above 4G Decoding opciót is be kell kapcsolni biosban. Ha a rendszer MBR partícióval lett telepítve, akkor nem elérhető a Rebar. Ezeket találtam.
Windows Powershell-t kell megnyitni, beírni Get-Disk utána Enter-t nyomni és ott mutatja GPT vagy MBR.
-
Mans20
addikt
válasz
mefistofeles #263 üzenetére
Milyen lapban?
-
Mans20
addikt
Kíváncsi leszek a Battlemage-ra. Ha javítják a bugokat akkor jó is lehet. Talán egy 4060 szintet hoz a B580. Intel Arc B580 GPU has TDP lower than 225W and PCIe 5.0×8 interface
-
Mans20
addikt
Nekem csak A380 volt, lehetnek még hibák, pl van monitor amelyiknél előfordul hiba. Nálam nem mindig ébredt fel a monitor alvó módból. Vannak játékok, amikben gyengébb mint kellene. Eladni tényleg nehezebb. AMD-nél nincs akkora ingadozás játék terén de bugok vannak bőven.
-
Mans20
addikt
Melyik másik slotba? cpu foglalattól a második és a negyedikbe kell tenni a ramokat, ha nem úgy volt lehet az volt a baja. Asrock lapokat mondjuk én kerülöm.
A venti mennyin megy terhelve? Az A580 teszt szerint elég halk lett, kb az A750 is gondolom, mert egyforma Challenger a hűtő rajtuk. Sparkle 2 ventis jobban tetszik de nagyon hangos teszt szerint.
-
Mans20
addikt
Tud valaki ingyenes programot gameplay videóhoz? Csináltam az A380-al a saját rögzítőjével AV1-ben, minőségre még tűrhető lett, de youtube-ra feltéve már eléggé gyenge a kép minősége. 1080/60 GTAV [link]
-
Mans20
addikt
Mondjuk az is lehet, hogy nem vga hiba. Pl testmem programmal lehet tesztelni a ramhibákat. [link]
Elvileg én is váltok Asrock A580-ra csak megint felmentek az árak. Nvidiából meg nincs semmi normális 100 alatt.
-
Mans20
addikt
válasz
MasterDeeJay #159 üzenetére
Eddig úgy néz ki a legutóbbi intel chipset driver telepítése után már működik az alvó mód normálisan.
-
Mans20
addikt
válasz
MasterDeeJay #157 üzenetére
Gigabyte G24F a monitor normális DP portos hozzá kapott kábellel. Próbáltam másik portot HDMI-t is és így se ébred a monitor alvásból. Intelnek már volt aki panaszkodott emiatt. Can't wake monitor after going to sleep
-
Mans20
addikt
válasz
MasterDeeJay #155 üzenetére
Majd megkeresem. Már örültem, hogy nincs bug, most meg bejelentkezési képernyőn voltam aztán sötét lett a kép. Visszajött aztán megint fekete. tápnál tudtam csak lezárni a gépet. Neten látom másnál is volt hasonló DP porton. Z690 lap 13500 Gigabyte FHD 165Hz monitor, úgy hogy nem régi rendszer.
Rebar az alapból Enableden volt biosban.
-
Mans20
addikt
Végre gépben az Asrock A380, eddig tetszik. Venti is elég jó, alig hallani, mondjuk eddig csak 1500-ig ment fel. Hőfok idle 55 terhelve 70 körül. Érdemes állítani valamit a driverben? pl power limit az 55W alapból. yutubon néztem valahogy lehet állítani, az idle fogyasztást is alacsonyabbra.
Firestrike
-
Mans20
addikt
válasz
MasterDeeJay #151 üzenetére
Köszi. A control menüt már javították? Olvastam mostanában is vannak bugok néha.
-
Mans20
addikt
válasz
MasterDeeJay #147 üzenetére
Gondolkodom egy asrock A380-on is ideiglenesnek, 35e-ért tudnék egyet. Próbáltad régi játékokhoz esetleg Az A770-et? pl GTA 5 vagy DX9-es game-k. Azokban elvileg gyenge az Intel ARC. Nekem most csak pár régi játék menne, újakhoz amúgy is gyenge a vga.
Z690 lap, és i5 13500 mellé menne.
-
Mans20
addikt
válasz
MasterDeeJay #143 üzenetére
Szia!
Nálad a 770-en mennyin forog a venti? teszteket nézve elég hangos lehet, 1700RPM körüli. Nézegetem az A580 és 750-et, inkább az Asrock Challenger D szimpatikus a kevesebb zaj miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hegesztés topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest