Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
Nn na, ma végre bekerült a gépbe az Intel A750. Alzán csaptam le rá bontottként occóért, nem sokkal azután, hogy vettem kínomban egy 6600XT-t (PowerColor Hellhound). A Hellhound bár jó kis kártya, de nálam enyhén berreg (cw), bár sztem ha lent lenne a gép a földön és nem a fülem mellett, nem lenne zavaró.
De hát A750-re vágytam, meg kellett vennem. Szubjektív, de brutál szép a kártya, letisztult, mocskos jól megépített darab. Ez csillagos 5-ös. Kicsit zavaró (erős) a LED rajta, ha valamibe bele kell kötni.
Régi drivereket legyalultam, DDU meg minden, majd januári driverek fel. Simán ment minden, ahogy kell. Biosban alapból Rebar ON volt már. (Ja megjegyzem, a 6600xt Rebar-t bekapcsolva erősebben berregett.) 3DMark ok, egész halk, 70 fok körül a max. Ez is pipa. Doom Eternal start (mert ez van fent). Na, itt már volt furcsaság, a FHD felbontást csak ablak-full-ablak váltogatással engedte meg, mert valami extrém furcsa felbontásba vágta elsőre (15xx x 5xx). Mindegy, ezt beállítgattam, aztán mar működött szépen. De sajnos a kellemetlenség is jött, CW formájában. Gyengén, változóan, de sípol a kártya. Ha asztal alatt lenne, szerintem nem hallanám, de sajnos oda nem fér. Mennyire jellemző ez az Intel kártyákra?
(Nincs szerencsém a dologgal, ami kártya felém járt az utóbbi időben, mindegyik CW-zett. Ok, aláírom, ki vagyok éleződve rá, baromi csendes a szoba / ház / környezet is, ez is hozzájárul.)
Szóval bár jó lenne, de kicsit bosszankodom és tanácstalankodok. Ennél többet nem adnék ki kártyára (8x ezer), a teljesítménye is bőven elég lenne, igazából amire én használom, az 580 4GB is elég volt. Ennyiért új max. sima 6600 lenne, vagy próbálgatom a használt 6600xt-ket. Persze, lehetne venni mást, de a következő lépcső 6700, 6700xt, 4600, 7600 mind jó 50%-kal vagy többel drágább lenne, amit nekem nem ér és a cw-re sincs biztosíték. Ehhhh....
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- Egérpad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest