- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Ha megkaptad a lapot légyszíves jelezd felém, főleg ha már be is üzemelted....
-
Dryman
őstag
Szia!
Megkaptad a küldeményt? -
Dryman
őstag
remail. is ment, holnap tudom feladni a pakkot!
-
Dryman
őstag
Szerinted miért rajtam keresztül próbálja!?
Tamás barátom egy jó munkásember, egy helyi építkezési vállalkozás anyagbeszerzési dolgait intézi kisteherautóval, egyszóval internetes elérése nincs, van viszont mobilja, de azzal meg nem sokmindenre mész!
Én csak egy 2800+ Sempronos masinát rakok össze neki a régi gépe helyett, ami anno a kis cég irodájából került hozzá, bizonyos darbja meg most hozzád ha minden igaz!
Helyileg Győrben van a cucc, vagy postázom és átutalod az árát, vagy mehet utánvéttel is, de hónap végén személyes találkozóval is megoldható Budapesten. -
Dryman
őstag
Szia!
megvan a lap DTK PRM-23I E1
integrált max 4MB Intel extrem gaphics 1 videovezérlő
integrált inteles AC97 stereo hangkártya
integrált RTL 8139B lan vezérlő
két féle processzorfoglalat az alaplapon, egyszerre sak egy használható!
most próbáltam a 850-es celeronnal, memteszt 8 kör után sem hibázott
Kollegám csak procival együtt akarja eladni, 667/66/128-as Celeronja lenne, de ha érdekel az én hangyafasznyit sarkazott de hibátlanul működő 850-esem azt is megkaphatod hozzá!
ára: alaplap+667-es celeron 6K, legyen 6K a 850-es sarkazottal is ha azt választod! de lenne még 600-as Pentium 3-asom is akárde ez 1K felárral!
ennyit tudtam érted tenni, ha kell jelezd!
alaplaphoz rövid kezelési utmutató, és cd talán lesz, de ez csak talánra mondom, mert kollegám nem mondta biztosra!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Dryman
őstag
Megkérdeztem , és azt mondta nincs képben mert a lapok már a munkahelyről elkerültek haza....csak holnap lesz konkrét válasz ez ügyben!
-
Dryman
őstag
Most beszéltem kollegámmal, neki lenne egy full integrált mikro ATX alaplapja DTK PRM 23I típusú, de ezt még kedden konkrétizálni kell, mert lehet hogy csak egy darab maradt nála abból a sokból és az bizony igencsak kondenzátor hibás!
667MHz Celeronnal vagy egy 850MHz-es szintén Celeronnal lenne a lap, de a 850-es hangyafasznyit le van sarkazva!
Ez esetleg érdekelne? -
Dryman
őstag
Ez így nem érekelne?
Mercury KOB PLE133 TFSMx alaplap, mikroATX , integrált hang és integrált 8MB Trident SilentBlade videovezérlő, az alaplapban egy 1200MHz-es tualatin Celeron processzor!
Ára mivel beszámítosdi során került hozzám mondjuk ugy hogy fix 8K
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest