- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Deridex
csendes tag
Az én nagy kérdésem és egyben problémám az lenne, hogy szeretném az integrált realtek hangkártyámat és 1 sb LIVE!-ot egyszerre működtetni a gépen, de nem tudom, hogy erre van-e lehetőség? Ahogy megfigyeltem automatikusan letiltja az integrált cuccot a gép amint berakom az sb live-ot. Meg lehet ezt valahogyan kerülni?
-
zsolt501
nagyúr
Igen le kell tiltani a letiltás egyébként alaplap fűggő mivel van hogy Biosban és van hogy jumper
-
Warchief
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogyha a mostani nem működő integrált AC'97es hangkártya mellé veszek egy PCIosat, bekötöm, meg minden, utána a régit le kell-e tiltani, és ha igen hol? Biosba, vagy jumperrel vagy hogyan miképp kell letiltani, vagy nem is kell? :)))
thx.
Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jövedelem
- Asztalos klub
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Nintendo Switch 2
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest