- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Mobil flották
Aktív témák
-
euforia
tag
Hm az oblit közbe kilőttem másik gépen sem indul vszinű hibás a setupja! Viszont a dirt pl ha berakom a "dvd meghajtóba" Autorun-ja bejön ráklikk az installra és semmi, Fekete dosablak C/setup.exe felvillanik 1 pillanatra eltünik és ennyi.Ha setuppal inditom akkor is ugyan ez! És pl a setupos ikonok is ilyen kék fehér ablakok nem pl az installer féle ikon Airborne már érdekesebb mert semmit sem csinál sőt a meghajtónál a játék képe sem jön be csak az a windows ismeretlen file os kép! megnyitom setupot és ugyanaz mint az előbbinél! Mindezek mellett pedig több játék is tökéletesen feltelepül! Szóval abszolút nemértem
És mint említettem a dirt már volt is fent! Azóta nagyon sok fórumot végigjártam csomo mindent probálgattam frissitéseket meg pár ezzel kapcsolatos programot amiről igazából nemistudom mi de semmi nem megy kezdem feladni! Microsoft oldalán is nézegettem az installer hibáknál megis csináltam amit ír de semmi! Mondjuk ott konkrét hibaüzenetekre irja de nálam még azsincs! Ezvan vszinű kimaradnak ezek a játékok az életemből!
Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Ford topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És mint említettem a dirt már volt is fent! Azóta nagyon sok fórumot végigjártam csomo mindent probálgattam frissitéseket meg pár ezzel kapcsolatos programot amiről igazából nemistudom mi de semmi nem megy kezdem feladni! Microsoft oldalán is nézegettem az installer hibáknál megis csináltam amit ír de semmi! Mondjuk ott konkrét hibaüzenetekre irja de nálam még azsincs! Ezvan vszinű kimaradnak ezek a játékok az életemből!