- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Aktív témák
-
euforia
tag
Hm az oblit közbe kilőttem másik gépen sem indul vszinű hibás a setupja! Viszont a dirt pl ha berakom a "dvd meghajtóba" Autorun-ja bejön ráklikk az installra és semmi, Fekete dosablak C/setup.exe felvillanik 1 pillanatra eltünik és ennyi.Ha setuppal inditom akkor is ugyan ez! És pl a setupos ikonok is ilyen kék fehér ablakok nem pl az installer féle ikon Airborne már érdekesebb mert semmit sem csinál sőt a meghajtónál a játék képe sem jön be csak az a windows ismeretlen file os kép! megnyitom setupot és ugyanaz mint az előbbinél! Mindezek mellett pedig több játék is tökéletesen feltelepül! Szóval abszolút nemértem
És mint említettem a dirt már volt is fent! Azóta nagyon sok fórumot végigjártam csomo mindent probálgattam frissitéseket meg pár ezzel kapcsolatos programot amiről igazából nemistudom mi de semmi nem megy kezdem feladni! Microsoft oldalán is nézegettem az installer hibáknál megis csináltam amit ír de semmi! Mondjuk ott konkrét hibaüzenetekre irja de nálam még azsincs! Ezvan vszinű kimaradnak ezek a játékok az életemből!
Aktív témák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest