Aktív témák
-
euforia
tag
Hm az oblit közbe kilőttem másik gépen sem indul vszinű hibás a setupja! Viszont a dirt pl ha berakom a "dvd meghajtóba" Autorun-ja bejön ráklikk az installra és semmi, Fekete dosablak C/setup.exe felvillanik 1 pillanatra eltünik és ennyi.Ha setuppal inditom akkor is ugyan ez! És pl a setupos ikonok is ilyen kék fehér ablakok nem pl az installer féle ikon Airborne már érdekesebb mert semmit sem csinál sőt a meghajtónál a játék képe sem jön be csak az a windows ismeretlen file os kép! megnyitom setupot és ugyanaz mint az előbbinél! Mindezek mellett pedig több játék is tökéletesen feltelepül! Szóval abszolút nemértem
És mint említettem a dirt már volt is fent! Azóta nagyon sok fórumot végigjártam csomo mindent probálgattam frissitéseket meg pár ezzel kapcsolatos programot amiről igazából nemistudom mi de semmi nem megy kezdem feladni! Microsoft oldalán is nézegettem az installer hibáknál megis csináltam amit ír de semmi! Mondjuk ott konkrét hibaüzenetekre irja de nálam még azsincs! Ezvan vszinű kimaradnak ezek a játékok az életemből!
-
euforia
tag
UP!
-
euforia
tag
Üdv mindenkinek! Teljesen tanácstalan vagyok! Problémám a következő: Több egészen pontosan 3db játékot sem tudok felinstallálni a gépemre! Névszerint colin dirt, oblivion, és az airborne! Mikor inditanám az instalt feljön a dos parancssoros ablak 1 pillanatra felvillanik és vége ennyinél megáll! semmit sem csinál utánna! És ez mind1iknél igy van.
Az érdekes csak az h a dirt már volt is a gépemen régebben! De most az sem megy. Nos formázás és windows ujrahuzás megvolt! Frissítéseket letöltöttem windows update -ról! Ezen kívűl vkinek vmi ötlet? előre is kösz a válaszokat! Ja és persze a játékok nem eredetiek.
Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged