- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Polesz
addikt
Nekem is KT7E lap van es en is frissitettem legujabb BIOS-ra. Azt hiszem, hogy most nem elbaltazasrol van szo, hanem egyszeruen a lap leold egy idore, es nem hajlando par percen belul felallni. Nem neztem meg pontos idot, de kb 5 perc utan mindig be tudtam kapcsolni a szerkezetet.
-
Gboy
csendes tag
pontosan hol kell begrafitolni?
-
Agyzuzo
addikt
Kihúzod konnektorból v. legkapcsolod a tápot. LENYOMOD az insertet, NYOMVA tartod és adsz neki áramot, bekapcsolod, folyamatosan nyomva tartva az Insertet. Ha elsőre nem megy játszd el ezt egy párszor, nekem másodjára sikerülni szokott. Bizonyos esetekben viszont úgy vettem észre nem működik, jártam már én is úgy, hogy csak a CMOS Clear jumper segített.
-
guest
veterán
Bioszt frissítettem Abit KT7E-n a legújabbra (asszem 7N). Azt vettem észre, hogy ha nem bootol a gép, mert túl nagy freki van beállítva a procinak, hiába nyomogatom az Insertet, meg húzom ki a tápcsatlakozót tucatszor akár, nem hajlandó visszaállni a default beállításokra, csak egy CMOSCLEAR segít. A korábbi bioszokkal nem volt ilyen gond. Lehet, hogy elrontottak valamit abiték? Vagy más billentyút kéne nyomogatni? (Bár asszem néhány sikertelen post utám magától is vissza kéne állnia.) Esetleg be kell állítani valamit a bioszban? Nem olyan vészes probléma különben, de azért idegesítő, amikor - mivel lekopott a grafit - nem hajlandó elindulni a gép. (6X140-en hajtom a 750-es Duront, 7.5X140 kicsit sok neki...)
Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nargile - vízipipa
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest