- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
inkab
aktív tag
Mégvalami. Érdekelne teneked mennyi a vége, ha húzod, illetve, hogy milyen configban mennyit nyom a tesztekben....
-
inkab
aktív tag
Jutottál valamire? Igazábol az erdekelne, hogy alapból mennyin megy a tiéd. Nem tudom hogy ez az alulórajelezés minden kártyánál így van vagy én fogtam ki egy ilyet csak. Volt itt egy teszt a ph.-n, abban is 325/275-öt írtak erre a típusra, de gyanús hogy nem néztek utánna ennek az anomáliának.... És hát a tezt így azért nem mutat valós képet ugye...
-
inkab
aktív tag
Hello. Ugyanilyet vettem én is és ugyan ezt tapasztalom. Egyedül a powerstrip és a rivatuner írta korrektűl a sebességeket, de akkor meg nagyot lepődtem ugyanis 325/275 helyett 270/275-ön megy a zsuga! Végül is fenthagytam a rivatunert, és azzal a gyári 325/275-re állítottam, és semmi gond vele. Persze a rivatunerben is csak a driver szintű overclock-nál írja ki normálisan az értékeket, a low level hardware overclock-nál továbra is baromságokat írkál... Egyébként ha fent van a 45.23-as detonator+a rivatuner2 RC12.4-ben az általam említett driver szintű overclock -ot engedélyezed akkor a detonatorban egy új fül lesz ahol láthatod a GPU/RAM orajelét két csúszka kiséretében amivel állítgatni lehet elméletileg, de inkább a rivatunerban állítgasd, az biztosabb.
Aktív témák
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest