- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iPhone topik
Aktív témák
-
inkab
aktív tag
Mégvalami. Érdekelne teneked mennyi a vége, ha húzod, illetve, hogy milyen configban mennyit nyom a tesztekben....
-
inkab
aktív tag
Jutottál valamire? Igazábol az erdekelne, hogy alapból mennyin megy a tiéd. Nem tudom hogy ez az alulórajelezés minden kártyánál így van vagy én fogtam ki egy ilyet csak. Volt itt egy teszt a ph.-n, abban is 325/275-öt írtak erre a típusra, de gyanús hogy nem néztek utánna ennek az anomáliának.... És hát a tezt így azért nem mutat valós képet ugye...
-
Spongya Bob
tag
Már meg is van :))) Köszi...
-
inkab
aktív tag
Hello. Ugyanilyet vettem én is és ugyan ezt tapasztalom. Egyedül a powerstrip és a rivatuner írta korrektűl a sebességeket, de akkor meg nagyot lepődtem ugyanis 325/275 helyett 270/275-ön megy a zsuga! Végül is fenthagytam a rivatunert, és azzal a gyári 325/275-re állítottam, és semmi gond vele. Persze a rivatunerben is csak a driver szintű overclock-nál írja ki normálisan az értékeket, a low level hardware overclock-nál továbra is baromságokat írkál... Egyébként ha fent van a 45.23-as detonator+a rivatuner2 RC12.4-ben az általam említett driver szintű overclock -ot engedélyezed akkor a detonatorban egy új fül lesz ahol láthatod a GPU/RAM orajelét két csúszka kiséretében amivel állítgatni lehet elméletileg, de inkább a rivatunerban állítgasd, az biztosabb.
-
Spongya Bob
tag
Üdv. Vettem e csoda kártyát és oly problémám van vele, hogy az ADIA-ban a GPU
50Mhz körüli értéket mutat. Amúgy megy minden frankón, de állandóan van egy hiba az eseménynaplóban : Low 3d
Ez mit takar?? Trágya a kártya???
Köszi...
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest