Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newyorker
addikt
Újra megy a korábban zárt ingyen sms oldal, regisztráció itt:
>>> KLIKK <<<Egy kis emlékeztető róla:
- full magyar
- regisztrálni kell, mint minden ilyen oldalon, de igencsak egyszerű, kb 30 mp. (oldal bejön, fent regisztráció fül, alul leszámol 10 mp-t és regelés, nem kell megijedni a telszámod megadása semmilyen hátránnyal nem jár, 1 smst kapsz rá a regeléskor, mert oda küldik az első jelszavad és többet nem zargatnak semmivel, tapasztalat)
- annyi korlátozás van jelenleg a regisztrációnál, hogy minden fél órában (egészkor és félkor) 20 új regisztrációt tudnak elfogadni, így akinek esetleg nem sikerül a regelés javallom, hogy késő este, éjjel, vagy reggel próbálkozzon, nekem is így sikerült mindkét számommal
- bármilyen szolgáltatóhoz lehet küldeni sms-t
- napi 2 sms alapban (plusz naponta ingyen kérhetsz 2 kreditet ami újabb napi 2 sms, így összesen napi 4 sms INGYEN)
- absz. ingyenes
- névjegyzéket tudsz szerkeszteni
- KIEMELNÉM, hogy az smsek a küldésre klikkelés után azonnal megérkeznek
- garantáltan TESZTELT a dolog, szval a fent írtak tapasztalatból mennek -
Lasy
veterán
nem akartam, de a mobiltelo.hu még nem az és régebb óta van. viszont ott is él a regre hivás, de csak +1 kredit jár érte.
-
Lasy
veterán
pontosabban ezt írják.
Az oldal zárt körű lett!Utóbbi napokban egyre több vádaskodó és megtévesztő, valótlan tényeket állító és számomra elkeserítő bejegyzést olvastam az interneten, így amellett döntöttem, hogy az oldalt zárt körűvé teszem... Remélem, akik itt vannak, örömmel tudják használni és használják is az oldalt. Akit mégis zavarna a tagság, a beállítások menüpont alatt tudja törölni magát.
Az itt lévőkről pedig: Örülök, hogy ilyen szép kis társaság összejött az oldalon, gondolok már a chatre is, ami úgy szint nagy érdeklődésnek örvend
Igyekszek és igyekszünk az oldalt segítő emberekkel, moderátorokkal ezt az oldalt minél jobbra tenni, hogy egy kellemes légkör alakuljon ki és öröm legyen feljönni ide minden nap - akár csak SMS küldés végett, akár csak a chat, vagy a későbbiekben megjelenő további újítások miatt.
Regisztráció, kredit gyűjtés:
Regisztráció már biztosan nem lesz, viszont később meghívásra valószínűleg lesz majd lehetőség korlátozott számban. Kredit gyűjtéssel kapcsolatban pedig chaten szokott lenni egy "Boten Anna" nevű bot, aki játékos feladatokat ad a Játék szobában, amiért pontokat és krediteket lehet szerezni. (további infórmációért írjatok egy ? jelet privátban Boten Annának)2010-05-19 13:14:49
-
Newyorker
addikt
válasz
Newyorker #462 üzenetére
Sajnos, mint ahogy gondoltam is a PPK oldal zárt körű lett, de ugye ezt fentebb jeleztem is, hogy az lesz, volt aki nem hitt ebben, de tessék az lett!
Akkor egy másik oldal, ami hasonló hozzá és még szabad a regelés rajt, de előtte amit tudni kell róla:
- full magyar
- regisztrálni kell, nincs több 30 mp-nél (oldal bejön, alul regisztráció, nem kell megijedni a telszámod megadása semmilyen hátránnyal nem jár, 1 smst kapsz rá a regeléskor, mert oda küldik az első jelszavad és többet nem zargatnak semmivel, tapasztalat)
- napi 6 sms alapban (plusz naponta ingyen kérhetsz 2 kreditet ami újabb napi 2 sms, így összesen napi 8 sms INGYEN)
- absz. ingyenes
- névjegyzéket tudsz szerkeszteni itt is
- KIEMELNÉM, hogy az smsek a küldésre klikkelés után azonnal megérkeznek
- garantáltan TESZTELT ez is, mint a fenti, szval a fent írtak tapasztalatból mennekAz oldalra regisztráció itt:
>>> KLIKK <<< -
Lasy
veterán
válasz
Newyorker #491 üzenetére
próbáld ki a mobiltelo.hu oldalt ugyan ilyen csak napi 10 SMS-t tudsz küldeni... ugyan ezen feltételekkel.
-
Newyorker
addikt
válasz
Newyorker #491 üzenetére
Főleg kényelmes is, mert telómról ingyen wifikre rácsatizva minden nap elküldhetem a 4 ingyen sms-t (ez olyan mintha a telefonomról bármilyen hálózatra ingyen küldeném az smseket), ha meg marad akkor otthonról elbököm PC-ről! Ráadásul a felét, azaz 2-őt naponta vihetsz tovább is, így göngyölheted felfelé és nem vész el, aztán össze lehet gyűjteni így hamar sok-sok ingyen sms-t!
-
Newyorker
addikt
válasz
WadjaWorld #490 üzenetére
Áhhh, én már annyit sz@rakodtam a wadjával és nem vált be, főleg amióta megtaláltam EZT az oldalt. Itt nem kell ide oda klikkelni, mint a wadján, hanem simán regelsz fent (egészkor, és félkor 30 új regelést fogadnak el) és ha ha bejutsz, ami sima liba, akkor már mehet is a napi 4 sms! CSAK AJÁNLANI TUDOM, ha INGYEN SMS-ezni akarsz, szval regeljetek, én havi minimum 3000 Ft-ot spórolok vele!
-
WadjaWorld
csendes tag
Újra lehet ingyen SMS-t küldeni a Wadjáról! Ehhez csak pontokra van szükséged, amelyeket ingyen megszerezhetsz a gWallet, vagy az Offerpal használatával, illetve bizonyos lépéseket követve a Wadján folytatott aktivitással. Csak kattints a zöld színű „Points” feliratú dobozra a keresőmező alatt és válassz a különböző lehetőségek közül! Ha segítségre lenne szükséged, tekintsd meg az alábbi videót:
-
Lasy
veterán
Itt van meg egy sms kuldo ha erdekel valakit.
http://mobiltelo.hu/
Napi 10db smst lehet kuldeni ingyen -
Lasy
veterán
válasz
bobalazs #486 üzenetére
csak tudni kéne mennyi is az az emeltdijjas SMS ára amit fél évente kell fizetni.
Zsofcika19:
csinálsz egy ingyenes reget itt, és belépés után küldheted az SMS-t -
Zsofcika19
csendes tag
hogy lehet sms-t küldeni?
-
erről mit tudtok?
-
Lasy
veterán
de sok, és ha belegondol hogy minden katt után megéri most elég csak 100ból 20nak rákattintani a hirdetési linkre.
amúgy újabb változáson esett át.
Minden fél órában (egészkor és félkor) 30 új regisztrációt tudunk fogadni!Ebben a fél órában betelt ez a létszám, kérlek próbálkozz később!
Regisztrációhoz szükséged lesz majd egy telefonszámra (magyar mobil szám), amit bármilyen formában megadhatsz (akár +36-tal, vagy 06-tal is jó) - ide fogjuk küldeni a jelszavad, illetve egy email címet és (bece)nevet fogunk kérni (utóbbi legalább 5 betűs legyen). Természetesen teljes mértékben ingyenes a regisztráció és az oldal használata.
-
Newyorker
addikt
Engem az érdekelne hogy az oldalnak ezt miért éri meg hogy ingyen küldözgetjük az SMS-eket?
-
roti86
őstag
Újabb ingyen sms küldési lehetőség: Link
-
N-vidi-A
őstag
Regeltem Én is, frankó, de egy kérdés.
Ez mennyire biztonságos? Telszámokat, szövegeket irunk, adunk meg, mennyire ismert ez a ppk.hu?
-
Lasy
veterán
igen pontosan.
http://ppk.hu
http://ppk.hu/8193De ha a végére írod a te kododat akkor aki azon keresztűl regel az +5 kreditet kap ezekután lehet regelni, kinek szeretnétek a + 5 kreditet.
-
RootRulez
félisten
Rájöttem, hogy miért így linkeltétek ezt a fantasztikus Ingyen SMS oldalt! Most már csak ezt használom, reggelj te is! (ez volt a reklám helye)
És nálam se küld reklámokat.
-
Newyorker
addikt
Egy oldal, melyet napi szinten használok:
>>> KLIKK <<<Amit tudni kell róla:
- regisztrálni kell, ami igencsak egyszerű, kb 30 mp. (oldal bejön, fent regisztráció fül, alul leszámol 10 mp-t és regelés, nem kell megijedni a telszámod megadása semmilyen hátránnyal nem jár, 1 smst kapsz rá a regeléskor, mert oda küldik az első jelszavad és többet nem zargatnak semmivel, tapasztalat)
- napi 3 sms alapban (plusz naponta ingyen kérhetsz 2 kreditet ami újabb napi 2 sms, így összesen napi 5 sms INGYEN)
- absz. ingyenes
- névjegyzéket tudsz szerkeszteni
- az smsek a küldésre klikkelés után azonnal megérkeznek
- reklámmentes
- garantáltan TESZTELT, szval a fent írtak tapasztalatból! -
Lasy
veterán
És a kreditekért kell külön fizetni?
Mert amit én linkeltem ott nem kell semmiért sem fizetni!!!napi 3 sms van ingyen, de a napi kredtittel +2-t csinálhatsz magadnak amit átvihetsz a következő napra. míg a napi 3-at automatikusan megkapod.
Illetve bármikor bárhová 1kredit az SMS nem csak hétvégén! -
Vaze
őstag
hali
nemolvastam át az egész totyikot,de lehet még nemlett ez leírva....
haverok.hu
meghívóval működik,naponta belépsz akor kapsz naponta 1 kreditet....
1 sms hétköznap 3 kreditbe kerül hétvégén meg 1 kreditbe kerül...
Hálozatok amire sms-t lehet küldeni : Pannon,Voda,Tmobil
akit érdekel az irjon és küldök meghívókat mindenkinek
100% hogy működik nap mint nap onan küldöm az sms-eket...Üdv..: Zoli
-
Lasy
veterán
igen mindenhová lehet írni, a hirtelen megemelkedett reg miatt csak 30, és egészkor lehet regizni.
és csak az első 10 ember tud.
a link jó. -
Sas madár
őstag
Van valakinek használható 30-70esre ingyenesen írható sms szolgáltatásról tudomása?
-
Sas madár
őstag
Ingyen sms mostanában...
-
Sas madár
őstag
Valakinek új infó??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP szerverek áron alul
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest