- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Volt egy haverom ő ugyanez (2012-es történet). Sopronban bérelt valami kis lakást (30-40m2 ) többért mint amennyibe nekem a kétszintes 164m2 -es kertesházam volt rezsivel együtt havi szinten. Ehhez még kellett neki az autó (ráadásul kettő! bár ez inkább csakaz ő dilije volt, de mondta, hogyha az egyiknek valami baja van legyen másik, az ő helyzetében az nem játszott, hogy kiesik az autó, mert nem tud dolgozni akkor), azokat fentartani... nem volt olcsó mutatvány emiatt a havi fix kiadása.
Amiért mégis csinálta, mert napi 4(!) órában keresett akkor 1200 eurot havi szinten, (ami akkor 320 ezer ft volt, én meg napi 10 órában, néha éjszakázással együtt ábrándoztam arról, hogy egyszer talán elérem a 100 ezret, de a legjobb hónapokban is megálltam 95 körül). Igaz ezért a pénzért heti hét nap ment, de mindennap csak négy óra. Csinálta pár évig, félretett valamennyit, aztán hazaköltözött Veszprémbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Metal topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- RAM topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- RAZER Edition Gamer Szék ÚJSZERŰ ÁLLAPOT!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (ELKELT)
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest