- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
kozgab
csendes tag
Hát nekem asusokkal csak rossz tapasztalom volt.
Pl 2 asus alaplap->elszállt, vga->elszállt.
Így átpártoltam msi-hez, eddig jó volt, de nem tudok rákölteni, így becseréltetem erre az ecs-re. Egyébként volt már ecs-ünk, s marha jó volt.
Üdv. -
kozgab
csendes tag
Kössz.
Most egy msi intel865-öm van, de nem kezeli jól le a 2.8-as p4-et :(
Időnként van mem írás-olvasási hiba, s 1:1-be tudnám becseréltetni.
A 2.4-es cellel jól ment, de corelban, s multimédiában elég gyenge volt, ezért cseréltem, s nem megy jól :(
A mem biztos jó, 3 memmel is ezt csinálta a lap. De lehet, hogy a proci hibás, de kipróbáltam másik lapban, s ott nem csinálta. De egyébként is jobbnak néz ki az ecs, pedig az egy 8000-el olcsóbb :)
A explorertől kezdve sokminden hibázik, betettem egy ilyen ecs-t s semmi gond nem volt vele ugyanazon a windowson :) /telepítenem kellett egy másik gépet, s kipróbálhattam/
De hosszú távon nem tudtam, hogy milyen, s ezért kérdeztem.
Egyébként garanciában sem tudom becseréltetni, mert nem mindig csinálja. Vmikor 2 hétig jó, aztán nem lehet vele dolgozni sem :(
No mindegy, becseréljük egy ecs-re, s remélem, hogy nem lesz utána már gond.
Kössz még 1x.
Üdv. -
kozgab
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Az ECS intel 865-ös alaplapja érdekelne, hogy milyen.
Azaz, hogy milyen stabil, gyors, stb.
Tuningolhatóság nagyon nem lényeg, munkára kell a lap, nem játékra, s ezért érdekel a stabilitás, mert az nagyon kéne, de a gyorsaság sem tehető háttérbe http://prohardver.hu/pics/smileys/smile.gif.
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.
Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest