- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
Én ötödik napja hajtom a kis fehéret és az enyém is a TELENOROS tipikus hívás problémával kezdődött. De szerintem az hogy kikapcsoljuk a 3g-t az nem megoldás mert aki okostelefont vesz, az a net miatt veszi meg azt, és 2g-n nem lehet netezni. Úgyhogy ez nem megoldás. Valaki ajánlotta hogy csináljak egy "Gyári Beállítások Visszaállítását", amit meg is tettem és láss csodát a probléma eltűnt. Hozzáteszem hogy az első dolgom az volt hogy mentem a telenorhoz a MICRO SIM kártyáért, amit egyet, ingyenesen adnak, azaz kicserélik a normál kártyádat ( ments le mindent a normál simről mert elfog veszni). Szóval én egy kártyacsere és hardres után megoldottam a problémát és panasz nélkül fut minden, a kijelző a töltő egyaránt, sőt lemeríteni sem bírom. Reggel 10től este 10 ig be van kapcsolva a 3g H+, és estére ilyen 30-50% körül mozog az akksi töltöttsége. Komolyan mondom problémát okoz lemeríteni. Így este csak kikapcsolom és reggel felteszem tölteni majd 100% on leveszem. Szóval nálam minden tökéletesen működik, kivéve a flip caseből felvenni a hívást, valamint a home gomb, de ha diszkréten elkezdem nyomkodni 15ször akkor egyszer úgyis végre hajtja a home-ot. Szóval egy szó mint száz, én elégedett vagyok és szomorúan olvasom a sok negatív értékelést :S
-
-
mrgymisi
tag
válasz andrasxx #1503 üzenetére
Őőőőőőő, amikor beletettem a telenoros új, már micro simet, akkor még nem volt semmi változás. A gyári beállítás visszaállítása után tűnt fel hogy maxon megy a net és tudok telefonálni is. Szerintem az utóbbi volt a nyerő, de mindenesetre nem mertem még, és nem is fogok hozzáérni sem a simkártyához, nehogy valami megint elbaszódjon A dögös ruszki csajos videoklippek viszont hiányoznak szarkamzus
-
mathews37
tag
Srácok én eddig megakartam rendelni ezt a telefont de olvasgatva a fórumot kezdek elbizonytalanodni hozza a hibát hol a mikrofon hol a 3g hol meg az érintő képernyő , dátum beállitás , érdemes ezt megvenni ?,
-
mathews37
tag
inew v3 mellet gondolkodom még iocean x7hd és cubot x6 -on ezek kb egy árban vannak van valakinrk tapasztalata hogy melyik a jobb a 3 közül láttam teszteket abban a cubot x6 érte el a legtöbbet valami 26000pontot de volt egy videó ott meg egy s4 mini mellé rakták de olyan homályos volt azoz képest a kijelzője hogy nem tudom lehet hogy csak rosszul vették mert az s4 alatt van valami tok és lehet hogy már akkor más a rálátási szög passz . ja most látom ez a Cubot One de szerintem a kijelzője ugyanaz .https://www.youtube.com/watch?v=EhDz-v6AN8A ez a videó .
-
tutis
őstag
válasz raulicio #1513 üzenetére
Mikrofon problémához: nekem az előző telómnál elromlott a mikrofon, én is csak headszettről tudtam telefonálni.
Írtam az eladónak, aki INGYEN küldött egy cseredarabot, és itthon kicseréltettem a speedshop-ban.
Ja és csak hogy biztosra menjek, vettem még1 mikrofont, cirka 2 egész dollárért (itthon belekerült volna vagy 5-10ezer ft-ba az alkatrész)[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Fefilio
újonc
Az enyém most van a vámon.
Ha meg érkezik írok véleményt.
Olvasva a hozzászólásokat elég jó telónak tűnik,
bár vannak olyanok akiknek volt némi problémájuk vele. -
tutis
őstag
Első hsz-t módosítani kellene már, a sok kép szerintem felesleges, inkább a romokat kéne linkelni, root megoldást, stb..
Le kellene írni az előfordulható típusproblémákat is, csak hogy mindenki teljes körűen tájékoztatva legyen a várható problémákról..http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
-
-
Dromedal
csendes tag
Sziasztok!
A mikrofonos problémában van egy kis fejlemény.Hátha valakit majdan érdekelni fog ja.
Beszéltem a MiniDealos csapattal és azt mondák hogy felveszik a gyárral a kapcsolatot.Majd szolnak ha valami van.Az mondta még ilyen jellegű hibávál nem fordultak hozzájuk!
Meglepődtem mikor 5-perc múlva írták hogy meg kell frissíteni a telőt és küldtek a kínai oldalt jelszóval amin letöltetni kellet az új szoftvert vagy ilyesmi.Le is töltöttem de még nem csináltam ilyet úgy hogy ha valaki segítene megköszönném.
A verzio 1.0,7.
Azt mondta a Kínai hogy ezzel menni fog és hogy ez tuti jó frissítés.
Hát egyenlőre ennyi!
Üdv! -
raulicio
senior tag
válasz mhmpista #1521 üzenetére
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok, mert kicsit gyanús nekem, hogy csak próbálkoznak, hátha megjavul.
Ha még senki nem jelentkezett ilyen hibával, akkor honnan tudják, hogy a szoft. frissítés biztosan megoldja a problémát?De persze vannak még csodák!
Esetleg a titkos oldalról letöltött 1.0.7-es romnak a bájtra pontos méretét megírnád? Bár sajnos biztosan ugyan az mint ami publikusan is elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz raulicio #1522 üzenetére
Nem kell aggódni, az első dolog mindig a gyári visszaállítás, és a szoftverfrissítés. Ha ezek megvoltak, csak akkor fut neki árki a hardverhiba elhárításnak. Azért írják biztosra, hogy még véletlenül se kezdjen el az ügyfél aggályoskodni, hanem csinálja meg lelkesen. Az esetek felében azért tudjuk, hogy működik a dolog, és így a user error is kizárható. Így a vevőt is védik, meg magukat is, mert a vevő egy felesleges postázást úszik meg, ők meg a felesleges visszapostázást, meg bajlódást a csomaggal és a telóval.
-
csepelball
tag
Kb 1 hete van nálam egy fórumos kollega jóvoltából. Mindenki irigyli a cuccot, még az is akinek Samu S4-e van álomszép kijelző, gyors. PÖPEC Csak ajánlani tudom!
-
RVR400
veterán
Megjött az első rendelés második köre. Viszont ami érdekes, hogy ezek ismét csak a 850/2100-as verzió, és 1.0.5-ös szoftververzió van rajta.
-
mhmpista
aktív tag
válasz csepelball #1525 üzenetére
Az biztos hogy az egyik legszebb telefon a piacon.
Tényleg hajaz a Sonykra de szebb nála. -
Fefilio
újonc
válasz Fefilio #1515 üzenetére
Február 20.-án fizetve,most itt tart:
2014.02.28
19:00
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.03.18
13:42
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.03.18
14:38
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014.03.19
13:53
Küldemény információ:
Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2014.03.20
12:33
Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clear -
RVR400
veterán
Nah, próbálkoztam a romolással, ha már telefont cseréltem. Bár így ugyanúgy 850-es verzióm lesz, mint eddig. Tehát a hibás érintőssel az 1.0.3-ra feloltam az 1.0.7-et, simán ment minden. Ez jött 1.0.5-tel, feltoltam rá az 1.0.7-et, egyből szar lett az érintő. 1.0.5 visszatéve jó. Na most jön a trükk, hogy az 1.0.7 system.img fájlját beraktam az 1.0.5-ös többi fájljához, flasheltem, és jó minden, és 1.0.7 van.
-
RVR400
veterán
válasz integrated #1535 üzenetére
Nincs, mert ebből 3 még fórumtársaknak megy a közös rendelésből, 1 db a visszaküldeni valóm, 1 db a cseretelefonom, és 1 db-ra már van jelentkező, és holnap jön is érte.
-
raulicio
senior tag
Erre már én is gondoltam, hogy valószínűleg az érintő driverrel lehet a gond és ha azt ki lehetne cserélni az 1.0.7-ben, akkor jó lehetne, de sajnos nem értek a főzőcskézéshez.
Amúgy minden lényeges a system fájlban van? mert ha igen, akkor ezt a módszer lehet, hogy kipróbálom.Mondjuk a legjobban egy az 1.0.7 alapú lewának örülnék
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Nem tudom mi lesz, mindkettő teló tetszik, de a Doogee valahogy jobban bejön, lehet azért, mert fekete. Az inew kamerája állat, a doogee vakuja vicc. Az inew tokját hogyan lehet feltenni, vagy hogy működik ez az izé?
-
RVR400
veterán
válasz raulicio #1537 üzenetére
Próbáltam úgy, hogy az 1.0.7 nél cseréltem ki az lk.bin és a boot.img fájlt az 1.0.5 fájljaival, viszont úgy nem indult el a teló, hanem megállt a fehér inew kiírásnál.
Lehet, hogy a régi verziókra az update.zip-et recovery-ből feltéve nem lenne semmi gond, de azt már nem volt kedvem kipróbálni. Jah, az 1.0.4-et ha visszaflasheltem Firmware upgrade opcióval, akkor be sem kapcsolt a teló.(#1539) diegho: Ragasztós a cucc, le kell húzni a csíkról a fóliát, és rá tudod ragasztani a telóra.
[ Szerkesztve ]
-
integrated
tag
Tetszik ez a Doogee, és lehet magyar weblapról rendelni
iNew V3 1.0.8 ROOTED; Nokia Lumia 1520, Xperia Z2 WHITE
-
erikkire
csendes tag
Hello
Én is csatlakoznék a következő csoportos rendeléshezÜdv.:
Erik -
RVR400
veterán
válasz integrated #1541 üzenetére
Mindent lehet magyar weblapról rendelni, a kérdés az, hogy ez Neked mennyi felárat ér meg.
-
diegho
nagyúr
válasz integrated #1541 üzenetére
Persze, hogy lehet: 49900+27%áfa+2.5%vám+1500 kezelési költség, tehát csupán 66500 forint!
A tokot akkor nem próbálom ki, nem bontom ki a tartozékokat, mert nagy esély van rá, hogy mindkettőt eladom.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz integrated #1546 üzenetére
Még nem tudom. Paypal költséggel és a botrányos árfolyammal 90 volt a kettő együtt és szeretnék keresni is rajtuk, mert a következő körben 8 magosokat akarok kipróbálni.
-
integrated
tag
Értem, nos engem az iNew V3 érdekelne 45 ért.
iNew V3 1.0.8 ROOTED; Nokia Lumia 1520, Xperia Z2 WHITE
-
diegho
nagyúr
válasz integrated #1548 üzenetére
50 felett fogom eladni
-
Laza...
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.