- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez meg milyen olcsó
Micsoda ár! Na ne már!
Majd ha kiderül mit tud Telenoron[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz Viktor0610 #2399 üzenetére
Hát akkor zavarodjon meg az elméjük.
-
yozks
csendes tag
válasz iamdoki #2388 üzenetére
Közben sikerült megoldanom. Úgyhogy akinek rakoncátlankodik 1.0.8 alatt a MAC címe, az itt talál rá megoldást: http://www.gizbeat.com/2446/fix-nvram-err-0x10-and-random-mac-address/
Nálam az írásban említett WIFI fájl első sorának 4-9 oszlopa csupa nulla volt. Oda írtam be egy MAC címet azok közül amiket korábban random generált. Azok mind 00:08:22 kezdetűek voltak ami elvileg az MTK wifi chip gyártójához tartoznak, szóval jónak ítéltem. Miután felülírtam az eredeti fájlt onnantól a beírt MAC címmel működik fixen. -
didros
senior tag
Csak a statisztika miatt megemlítem, hogy nálam sem sem megy egyszerre a 3G és a telefonos kapcsolat.
1.0.5-ös rommal sem ment és most az 1.0.8-al sem. Kártyát még nem cseréltem, mert különösebben nem zavar a dolog, szinte sohasem használom az adatkapcsolatot. Azért egy jó angolos tényleg összefoglalhatná a problémát és a fórum nevében elküldhetné az igényt a gyártó felé. Hátha lenne valami foganatja.. -
woteska
csendes tag
Ez nem buzdítás volt. Szerinted mit tehettem még volna a saját helyzetemben? Kifejezetten így írtam le, amit leírtam, saját példámra. Téglanew v3. A formázás oldotta meg csak. Én úgy tudom, hogy azzal a formázással nem törlődik az IMEI, az IMEI-m egyébként sem törölt volt a *#06# parancs alapján, hanem érvénytelen. Nem passzolt az IMEI szám, volt, csak nem a telefoné, ez volt a baj. USRDATA és CACHE valóban nem kell pipálval egyen, ezt jól mondom?
-
Laza...
addikt
Ezt megnézné valaki? Nekem jelenleg nincs készleten (de hamarosan lesz), különben már kipróbáltam volna
Never give up!
-
integrated
tag
válasz woteska #2407 üzenetére
Az NVRAM partíció tartalma (ez tárolja az eszközspecifikus beállításokat, pl. az IMEI számot is), bármikor törlődhet, hiába figyel oda az ember. Érvénytelent írt, mert nem volt. Törlődött. Ezért kellett, újra megadni neki.
A userdata és cache megint egy másik dolog, ha a scatter fájlok között nincs különbség akkor nem kell bepipálnod,(Download only-mód)#Laza2048# Mit nézzünk rajta?
[ Szerkesztve ]
iNew V3 1.0.8 ROOTED; Nokia Lumia 1520, Xperia Z2 WHITE
-
Laza...
addikt
válasz integrated #2409 üzenetére
Olvasd el a linkelt hozzászólást, minek idézzem be ide az egészet? Neked is egyszerűbb lett volna megnézni mint megkérdezni mi van oda írva
Never give up!
-
mathews37
tag
válasz integrated #2415 üzenetére
a hátlapot éa a széleit a jack dugót és a töltő nyillást (bele megy egy kis gumi dugó ezekbe úgy van kialakítva a tok ) a mixeshop-ról rendeltem a telefonnal együtt kb 2 dollár volt
-
soundman1
senior tag
-
RVR400
veterán
válasz Laza... #2410 üzenetére
Nem jó. Lenovo S750 topicban találtam egy hasonló problémát egy szoftververziónál, szóval mindenképpen másik 6582-es teló baseband fájljait kell kipróbálni. Ezen az úton érdemes indulni. Mondjuk nekem vodás kártyám van, így cserénél csak azt tudom kipróbálni, hogy egyáltalán jó-e a telóra, de azt nem, hogy megoldotta-e a gondot.
[ Szerkesztve ]
-
Emirabdul
tag
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f781/recover-network-issue-mtk-android-all-mtk-phone-solution-1761173/
én elakadtam...valami szaki ?
-
Laza...
addikt
Köszi, végre valaki felfogta mit kérdezek
szerk.: Ha kicserélted, és működik, akkor még lehet jó akár telenoroshoz is Vagy egyáltalán nem müxik? Pedig tuti egy másik modem drivver jó lehet - más baja nemigen van(lehet)
Nem baj, hamarosan lesz itt egy kismillió db, majd elszórakozok vele
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
junkpod
veterán
na de volt itt pár ember akinek jól működik telenoros kártyával, miért nem kérjük meg őket, hogy másolják ki a modem.img fájlt és töltsék fel valahova?
Ha többen is feltöltik akkor lehet tesztelni, csak figyeljünk, hog yminden feltöltéshez megfelelő infók legyenek:
- GSM verzió (850 v. 900)
- milyen foglalatban milyen kártyával tesztelve és melyik volt az adat forgalmi
- esetleg melyik ROM verzió
- teló sorozatszáma
...Box's don't touch!
-
RVR400
veterán
válasz Laza... #2422 üzenetére
Csak a működőképességet tudom ellenőrizni, a Telenoros dolgot nem, úgyhogy abszolút nem jó.
(#2423) junkpod: Az is egy megoldás. Majd Te is lementheted a sajátodról. Most intézem a futárt. Viszont, akinél van 900-as verzió, az amúgy tényleg lementhetné. Vagy majd a szomszédéról lelopom.
(#2425) Laza... : 850-esek is jelezték már, hogy jól működik nekik.
[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
válasz junkpod #2423 üzenetére
Akiknek müxik, azoknak 900-as verzió van, azokat a modem fájlokat alapból cseszheted a 850-hez.
De most így olvasva, lehet ezek belepakolták a 900-as drivert a 850-be gyárilag Kici kínaikatól minden kitelik...
Ha lesz(nek) driverek, vállalom a tesztelést, lesz min
Never give up!
-
RVR400
veterán
Még azon gondolkoztam, hogy a Mobileuncle Tools-ban lehetne kicsit játszani, és a BandMode-nál kikapcsolni a felesleget, és csak a WCDMA-IMT-2000 opciót bepipálva hagyni.
(#2433) Emirabdul: Egyelőre hanyagoljuk az IMEI-zést, hátha ez megoldja. Kipróbálod?
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz Laza... #2435 üzenetére
Akkor még ezt néztem. Leellenőriznéd, hogy a Telenoros APN jól szerepel-e a telóban?
-
RVR400
veterán
válasz Emirabdul #2440 üzenetére
Amikor keresel hálózzatot, akkor kiírja a Telenor 2G és Telenor 3G hálózatot is? Ha manuálisan csatlakozol akkor a 3G-re, akkor is szar?
Az APN beállításokat kijavítottad?Mondjuk ez így elég súlyos... Még jó, hogy nem vagyok telenoros.
[ Szerkesztve ]
-
dzsozy01
csendes tag
válasz integrated #2415 üzenetére
Helló!
Aliexpressen van rengeteg forgalmazó, akitől lehet rendelni szilikon tokot.
[Aliexpress link]Én mondjuk a telefonhoz kaptam egyet free, de vettem egy másikat is az antelife oldalán
( ott jelenleg SOLD OUT ).
Lehet, hogy beragasztom abba a botrányos flip tokba. :-) -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest