- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsispeti
csendes tag
Leirnàtok hogy egész pontosan milyen driverekre van szükség??
-
mhmpista
aktív tag
Az a baj hogy flottas vagyok, es igy nagyon bonyolult a csere.
Jo lenne kiprobalni valami alapbol micro simmes telenorral.
Mert nekem vagott van
Amugy lehet csak az a baja, ha tuti lenne, akkor utana mennek a dolognak.
Kellene talalnom valakit itt a soroksari --- 11ker kornyeken?(#2300) RVR400
Szerintem O adbbol akarta frissiteni. De tenyleg jobb SPToolsal.(#2301) kocsispeti
Driverekert olvass vissza, voltak linkelve.[ Szerkesztve ]
-
integrated
tag
válasz kocsispeti #2301 üzenetére
Be van linkelve MINDEN a fórumra, olvass vissza kicsit, rájössz mindenre, le van írva, már többen leírtuk.
iNew V3 1.0.8 ROOTED; Nokia Lumia 1520, Xperia Z2 WHITE
-
integrated
tag
Egy összefoglalót írhatna már valakiii, ha kell megírom én, csak mindenki küldje el nekem e-mailben a tapasztalatait, hibáit, és az azokra talált megoldást.
-
RVR400
veterán
válasz integrated #2304 üzenetére
Azért azt beláthatjuk, hogy itt 5-ből 3 probléma abból adódik, hogy az ember azt sem tudja mit csinál. Ezt nem tudod kiküszöbölni semmilyen összefoglalóval, ezért nem jutok vele én sem előrébb. Szájbarágósan leírni meg csak az tudja, aki napközben is otthon ül, nem pedig melózik.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz integrated #2304 üzenetére
Én elküldtem a tapasztalataim.
Privátba ment, nem baj?
[ Szerkesztve ]
Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
karikusz
tag
Valakinek volt már olyan problémája, hogy újra indul magától a telefon? Nem kér semmi pinkódot...stb mintha én indítanám újra, csak bejön a boot képernyő és vissza feláll a rendszer.
Szerk: Külföldi fórumokon már pedzegetik a problémát...
[ Szerkesztve ]
Asus PRIME B250-PRO; Intel Core i5-7500 3.40GHz; SSD: WD 120GB Green, WD Blue 500GB HDD: WD Blue 1TB+1TB+1TB; GeIL 24GB Evo Forza Yellow DDR4 memória KIT ;Gainward RTX 3070 8GB; Chieftec 650W turbo Laptop: Acer Nitro 7 32GB (www.karikuszdesign.hu)
-
integrated
tag
válasz Mecy_Lacee #2306 üzenetére
Nem baj, várom még hátha írnak páran tapasztalatot, ötleteket, aztán nekiállok..
-
woteska
csendes tag
Sziasztok!
Téglából csináltam telefont.. 3 nap folyamatos szenvedés.
Leírom később a tapasztalataimat, de most egyelőre az a problémám, hogy nem csatlakozik a hálózathoz a telefon. A SIM-kártyát felismeri, feloldom PIN-kóddal, az SD-t is, tehát valószínűleg szoftverjellegű a porbléma.Várom az ötleteket!
Build-szám
cxq_v3_inew_v1.0.8[ Szerkesztve ]
-
woteska
csendes tag
válasz integrated #2312 üzenetére
"A mobilhálózat nem érhető el." Semmi hang, ezt írja ki.
-
integrated
tag
válasz woteska #2314 üzenetére
Nem azért linkelem be mert kedves rendes figura vagyok... hanem mert te lusta vagy visszaolvasni 50 hsz-t, hiszen most írtad le, hogy már mások is IMEI-ztek ( ÉN ) és le is írtam, nekem mi segített.
http://logout.hu/bejegyzes/hungobungo/imei_javitasa_mediatek_65xx.html
Ezt próbáld meg először, nekem csak akkor működött, ha rootoltam a telefonon lévő rom-ot.
-
woteska
csendes tag
válasz integrated #2316 üzenetére
Nem lusta vagyok, csak ne haragudjál már meg, hogy az elmúlt 3 napban felkeresett félmillió weboldalt és fórumot nem akarom újra átturni, hogy hol láttam IMEI sz*arakodást. 3 nap alatt olyan szakangolom lett, hogy ezután simán lerakom a nyelvvizsgát..
-
Nem is biztos, hogy az IMEI-vel van baj. Honann tudom biztosra, hogy az a baja?
Csak mert én már nem akarok szarakodni vele, főleg ha nem is biztos. Gondolom megértesz.. -
woteska
csendes tag
Nem szóltam!
"IMEI érvénytelen"
-
woteska
csendes tag
Ember, először azt írta, hogy "Hálózat nem található".
Miután leírtam a kommentet, ez komment 2-vel előttit, azután újra megnéztem, és "IMEI érvénytelen" mind a kettő Sim. Szóval na.. nem neked nem hiszek, hanem nem azt írta. Érted?[ Szerkesztve ]
-
woteska
csendes tag
Minden sikerült! Köszönöm szépen a segítséget, a linket..
Később írok egy beszámolót, hogy mit hogy csináltam, meg ilyeneket, szerintem a többiek hasznát vehetik, láttam jópár SP Flash Tool hibaüzenetet..
-
RVR400
veterán
válasz woteska #2323 üzenetére
Mivel szoftverezés közben sikerült az IMEI leirtanod, így nem biztos, hogy ez a jó út, és nem biztos, hogy jó az, ha többen is elsajátítják a rossz módszert. A V3 flashelési hibaüzenete pedig alapvetően az eltérő scatter fájlok miatt van, így csak azzal kell tisztában lenni, hogy mi az és mire jó, meg a Download Only és a Firmware upgrade opciók működésével. De ezekre ott a gúgli.
[ Szerkesztve ]
-
didros
senior tag
Ti a flip tokból kivágtátok a műanyag ablakot? Nem igazán érzékeli azon keresztül az érintést, így eléggé körülményes a hívás "felvétele" és befejezése, mert mindig nyitogatom hozzá a tokot.
-
soundman1
senior tag
válasz integrated #2309 üzenetére
Küldtem üzenetet.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
soundman1
senior tag
-
soundman1
senior tag
Egy jó leírást nem tudnál belinkelni nekünk az SP Flash Tool használatáról? Persze, ha csak meg van, ha nem majd google-zunk.
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok...
Nekem is Telenor bajom van. Ma jött meg a telefon, 3G megy, net kiválóan, de hívást nem kezdeményez és nem is fogad. Pontosabban egyetlen-egyszer egy ősrégi feltöltőkártyával ment de másodikra azzal se. Bementem a Telenorhoz, kicseréltettem a kártyát, de semmi. Van erre a problémára megoldás? -
raulicio
senior tag
Az akku feszültség alapján a gsam mutatja, hogy hány Volt és abból látod. Ez 4 ezer 2-3 száz és 3 ezer valahányszáz között mozog az akku töltöttség függvényében.
(#2284) woteska:
Használ SP Flastools v3.xxxxx verziószámú flashtoolst és firmware -> upgrade opciót.
[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
En is ebben vagyok.
Kolon kartyan net a megoldas.
Vagy szolgaltato valtas.
Vagy varni az 1.0.9es FWre. Hatha megoldodik.
Hardwer ugyileg tudja. Itt valami szoftveres gigszer van.
Lehet hetvegen irok a inewnak hogy ez a problema. Mert ha komolyan vennek, akkor a kis sarga Huan csak beleirna 1 sort az FWbe es jo lenne.
Nekem 1.0.1es FWvel jo volt.
Esetleg nincsen valakinek linkje 1.0.1es FWhez? Nem talaltam sehol, de visszatennem. -
Z.m.Z
aktív tag
válasz mhmpista #2336 üzenetére
Kiváncsian várom a fejleményeket...
Ezt a szopást.... Vettem az Ebay-en egy Lenovo-t, az nem vette a töltést, eladtam, óriási buktával, mert a kínai leszarta a bajomat, megrendeltem ezt a fastcardtech.com-ról ahonnan közel két hónapig vártam mire megjött, erre ez meg nem megy rendesen. Hát most mit mondjak.... -
woteska
csendes tag
Kedves Őstag!
Olvasd vissza, hogy hányszor kértem tőletek segítséget! Backupot, kérdés, egyéb.. Csesztetek segíteni, ahányan vagytok. 2 ember segített, de egyik sem te vagy. Úgyhogy kérek, ne most kezdjél el okoskodni, mert már meg lett oldva a hiba, és igen, nem fogom leírni azt, ahogy elszúrtam. Egyedül oldottam meg, azt fogom leírni.
-
raulicio
senior tag
Amúgy 1.0.8. GPS problémával kapcsolatban nekem annyi a tapasztalatom, hogy gyári 1.0.8.-al sehogy sem tudtam életet lehelni a gps-be illetve elvétve 1-2 holdat látott, de nem tudott kapcsolódni.
A GPS fix-es rommal (amiben kicseréltek néhány gps fájlt) már működött az AGPS és az EPO viszon nagyon gyenge volt a jel nagyon lassan és nehezen fixált és a gyenge jelszint miatt el is veszítette a fixet.Az 1.0.5 és 1.0.7. hibriddel érdekes módon tökéletesen megy a gps. sokkal erősebb a jel eleve ennek köszönhetően gyorsabb a fix is és meg is tarja a holdakat.
-
integrated
tag
válasz woteska #2340 üzenetére
Tudod azért nem rágja a szádba szó szerint h mit kell csinálni mert már vagy 30szor megírtuk ide is.. Youtube is tele van videokkal h h kell megcsinalni, bocs az off topicert de ki kell allnom RVR400 mellett mert neki koszonhetunk szinte mindent. respect
-
RVR400
veterán
Kedves Újonc!
Az összes kérdésedre a válasz hamarabb meg lett volna visszaolvasással, ne adj' Isten kereséssel, mint amennyi idő alatt begépelted... Másrészt a mai napon pl egy dologra reagáltam a hozzászólásaid közül, azt is rögtön megkérdőjelezted, sőt még nagy hangon beszóltál egy másik tagnak, aki ugyanazt a problémát említette bővebben kifejtve, meg hőbörögtél. A sorrend:
1. Tájékozódás kereséssel és visszaolvasással.
2. Kérdezés nem világos dolgokkal kapcsolatban.
3. Tapasztalt emberek válaszának nem megkérdőjelezése, hanem elgondolkodás a teendőkön.
4. Esetleges tovább kérdezés.
5. A szükséges információk birtokában a telefon basztatása.Nos, Te néhány lépést kihagytál, a többit pedig összekeverted. Az első hozzászólásod a témában ez volt..., ami annak fényében, hogy utána ezt írtad, eléggé arra utal, hogy a saját hibádból elkövetett baklövés áldozta lettél, amiért mindenki más felelősségre vonható Magadon kívül.
Hozzáteszem mindenkinek van első alkalma, nekem is volt, csak ez NEM A MEGFELELŐ hozzáállás.
Nem okoskodok, az legyen a hülyék reszortja...
Ui: "2 ember segített" "Egyedül oldottam meg, azt fogom leírni."
[ Szerkesztve ]
-
integrated
tag
Akinek bármiféle információja, ötlete és tapasztalata van (jó avagy rossz) várom privátban azokat, és beleveszem az 1. hozzászólásba. Hibák, majd azok megjavítása, ötletek, kiegészítőkkel, programokkal, játékokkal, mindennel, bármivel.
-
Lampard19
tag
Érdekes ez a telenoros jelenség. Nálunk is telenoros kártyával van használva és sose volt gond, 1.0.1-el érkezett, most pedig 1.0.8-al van használva. Mindenhogy működik hibátlanul. A kártya pedig 4-5 hónapos nagyjából, gyárilag micro sim.
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
Kértél de nem kaptál erre belekezdtél. Sajnos a legtöbb negatív vagy szenvedő írás abból ered, hogy sokan kontrol és tudás nélkül elkezdik felpakolni a bizonytalan forrásból származó romokat. Egyik rom sem hivatalos frissítés hanem újabb telefonokon lévő újabb romok dumpolt változatai. Nem tudja senki mit variáltak hw szinten és mennyire kompatibilisek ezek a romok. Szerintem inkább először tanulni kellene, majd utána neki esni a telefonnak.
Box's don't touch!
-
RVR400
veterán
válasz integrated #2345 üzenetére
Ment 1 privi, részemtől átadom a megszerzett tudást az összefoglalóhoz, én úgysem segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest