- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
arabus
addikt
Jönnek már az infók.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
HantekDSO #21 üzenetére
Ez olyan, mint a ram, ha egy játéknak elég a 16GB is, mert csak 13-14GB-ot használ és rendesen fut, ha 32GB-ra válasz, akkor lehet 20GB ram lesz használatban, mert több van több szemét is marad a ramban, hátha szükség lesz még rá, de ettől nem kell 32GB ram a játékhoz. A vram esetében is nagyon sokszor ez van, lehet olyan játékokkal játszol, aminek elég lenne 16GB is, de mivel 24 van, így kevesebbet foglalkozik az törléssel, illetve az is lehet, hogy a játékon kívül más is használja és ha bőven van, nem üríti....
-
válasz
BreamHunter #22 üzenetére
Nekem is egy 8 gigás 5700 XT van még mindig. Amire használom, arra elég, de megint gondolkozom erősen a lecserélésén egy 7800 XT-re. Csak avulnak a hardverek én meg az asztali gépet még meg akarom tartani.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
HantekDSO #21 üzenetére
Hallottál már olyat,hogy van olyan hogy egy játék annyi vramot használ amennyid van? Mert olyan is megesik.Nekem 12gb van a kártyán amit tudok highre állítók meg ilyesmi a very high sose érdekelt mert annyit nem ad a dolgokhoz és én is játszok 2024-es játékkal is és semmi gondom semmivel sem max azzal,hogy ma a játékokat elsőre szarul portolják át és sokszor még egy drága kártyát is meg tudnak izzasztani divat lett a később majd kiadok egy csomó patchet dolog sajnos.
Igen én is próbáltam már mindent is intel,amd,vnvidia általában elégedett voltam de igen néha driverekben be be futott egy két anomália.AM4-rn hálisten usb problémám nem volt nekem egy olyan volt,hogy gép indulásnál néha nem indult elsőre a gép hanem újra indult aztán frissíthettem a biost ritkább lett utána a ryzen 3700X-et kicseréltem ryzen 5700X-re azóta már ez a probléma sem fordul elő.
-
HantekDSO
tag
válasz
BreamHunter #22 üzenetére
Mint már írtam: "Ha az általad használt programokhoz elég, akkor semmi gond! " További szép napot!
-
BreamHunter
tag
válasz
HantekDSO #21 üzenetére
Persze, mert annyit használ amennyit kap. Ha 256GB-os VGA-d lenne annyit foglalna le a gép.
Én még mindig tök jól elvagyok a 8GB-os GTX 1070-el. Egy C4 Oleden játszok vele 4K-ban és valahogy eszembe sem jutott még, hogy 24GB-os VGA-t vegyek.
De köszi az első hozzászólást. Felnyitottad a szemem. Most már tudom, hogy nem is élvezem a játékot, mert nincs 24GB ram a videókártyámon.
Rá is teszem a Napló stócra nehogy elfújja a szél. -
HantekDSO
tag
válasz
E.Kaufmann #16 üzenetére
Á, értem, köszönöm! De ilyet sem használtam - nálam a GPU lélektani árhatára 7 számjegyet nem fogad el!
-
Csak azt hiszed
Én mindig belefutottam (sajnos minden platformon) olyan hibába, ami engem marhára bosszantott, az emberek nagy százalékát meg nem zavarta, úgyhogy nem is foglalkoztak vele a gyártók, vagy ha mégis, az se lett tökéletes. Legutóbb pl AM4 USB gondok, gézától függetlenül(rákeresel, még most is sokan bajlódnak vele, miközben már csak a nagy disznóságokat javítják az új Gézák)
-
Neovenator
senior tag
A félmagas B570 érdekes lesz...
-
HantekDSO
tag
24 GByte VRAM alatt egy GPU max. levélnehezéknek használható komolyabb játék alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Goddess of Victory: Nikke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Star Trek
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest