Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz
VladimirR #43 üzenetére
Értem. Viszont vannak olyanok, hogy
404, 404;2, 404;3
Ezek mindegyikéhez be van állítva, viszont ha mégis bekövetkezik a 404, akkor IE alatt egy hiba ''Az internet explorer nem tudja letölteni a következőt: kért oldal, forrás host.
Az internet explorer nem tudja megnyitni ezt az internethelyet......''
A ff meg le akar tölteni egy php-t (egy php-van beállítva a 404-es esemény kezelésére, elvben az a dolga, hogy elemzi a kérést, és annak megfelelően irányítgat). Sajna screenshotot most nem tudok mutatni, mivel a szerver nem az enyém, én csak használom, de majd megpróbálok. -
VladimirR
nagyúr
válasz
VladimirR #39 üzenetére
ehh, elrontottam a linket => Bovebben: [link]
egyebkent ahogy latom, az a tartomany (legalabbis a 89.132.0.0 - 89.132.63.255 resze - efelett mar upc) a monortel-e, szoval nem biztos, hogy jo otlet egesz tartomanyt tiltani (foleg, hogy javareszt adsl dinamyc pool-rol van szo (illetve 512-512 dp ip a fix adsl es a dial-up) -
lapa
veterán
válasz
VladimirR #37 üzenetére
nem nagyon, azt néztem. van pár get /robots.txt, de azok más környékről vannak, nem innen. ezek a bigyók nem nagyon kérnek le mást sem, tehát nem követik a linkeket vagy ilyesmi. csak az index.htm kell nekik. ez persze már több hete (hónapja?).
mindegy, ismeretlen szerző műve és kész. még jó, hogy kicsi a kezdőlap... köszi a tippet -
X-COM
nagyúr
válasz
VladimirR #31 üzenetére
csak visszakérdezek, mert 401.1-et írsz, nekem auth ablak nélkül dobál 401.2-őt, hogy most éppen mi a helyzet? egyébként tudtommal az integrated authentication használata interneten keresztül nem nagyon ajánlott, leginkább a köztes proxyszerverek miatt (én valszeg ezért kapok pölö 401.2-őt).
Egyébként localhost-ról megy?
Gondolom egyszerű fájlmegosztás ki van kapcsolva, a security model az classic, és a felhasználónak van jogosultsága a fájlokhoz.
Amúgy az MS-nek van egy authdiag toolja, hátha mond valami okosat.
ja a vswebapp, lapa nagyjából leírta, xp-n csak játszásból fut, virtualserver-t nem szokás kirakni közvetlenül a netre, ill. 2003 alatt már máshogy működik.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
VladimirR #28 üzenetére
Hi
egy kis plusz info, hatha valakinek tamad otlete
leszedtem a lockdown tool-t, nem volt valtozas, aztan leszedtem az iis-t is, es ujra feltettem
ekkor mar annyi tortent, hogy legalabb elkerte haromszor a joelszot (eddig az elso alkalom utan mondta, hogy nem megjelenitheto a lap), majd mindharomszor eluttasitja, vegul dob egy 401.1-es hibat (eddig ugye nem ezt csinalta)
masik dolog, amivel azota talalkoztam: a Distributed Transaction Cordinator szolgaltatas nem hajlando elindulni (azt mondja, nezem meg az event log-ot, ott pedig ezt talaltam => ''MS DTC Tracing infrastructure : the attempt to flush the existing trace data failed. Internal Information : msdtc_trace : File: d:\qxp_slp\com\com1x\dtc\dtc\trace\src\tracelib.cpp, Line: 1715, QueryTrace Failed, hr=0x80071069'' - meg hogy az event ID 4407, amirol semmit nem talalok, csak annyit, hogy masoknak is volt mar ilyen)
nem tudom, lehet-e koze ehhez, eszre is ugy vettem, hogy mikor feltettem az application protection-t (Home Directory ful) high-ra, akkor azt mondta, hogy: ''COM+ was unable to talk to the Microsoft Distributed Transaction Cordinator''
minden otletet szivesen fogadok, segitsegeteket elore is koszonom
Udv: VladimirR
p.s.: lehet hulyeseget kerdezek, de nem logikatlan csinalni egy olyan webes alkalmazast, amit exe-kent oldanak meg, azt hivja meg a webszerver, es csinalnak melle (na jo, nem melle, de ok csinaltak) egy olyan progit, ami alapbeallitaskent tiltja az exe-k elereset a webszerveren keresztul?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
VladimirR #14 üzenetére
hasznalja valaki ezt az ISAPI_Rewrite-ot?
akadt vele egy kis gondom, megpedig a kovetkezo
feltetelnek megadom a kovetkezo kifejezest: .*opera([\/_+ ]|)([\d\.]+).*, de erre a mellekelt RxTest azt mondja, hogy hibas
nem vagom, miert baj, hogy ott a | karakter, de ha kiszedem, akkor mar elfogadja - viszont utana is hibasan mukodik, es ha jol sejtem, akkor a szokoz kavar be neki
ha benne van a szokoz, akkor olyan dstring-ekre is egyezest ad, amire nem kene (benne sincs az opera karaktersorozat), ha meg nincs, akkor pl a Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; en) Opera 8.50 user-agent-en (opera ie-nek alcazva) atszalad, nem ad egyezest
van valakinek valami otlete, hogy hogyan tudnam ezeket a hibakat orvosolni?
elore is koszonom -
VladimirR
nagyúr
válasz
VladimirR #13 üzenetére
ne keressetek, masszatok ki a google-bol, megvan a megoldas, nevszerint az ISAPI_Rewrite nevu isapi filter, aminek segitsegevel sikerult megoldani a problemat, es meg emellett sok minden masra is hasznalhato
a cucc itt talalhato => Bővebben: link (a lite verzio ingyenesen, korlatlanul hasznalhato)
a lenyege nagyjabol annyi, hogy regularis kifejezesekkel lehet keresni az url-request-ben, es a header-ekben, majd ezekre lehet mindenfele szabalyokat alkalmazni
akinek kerdese lenne az, ne tartsa magaban, ha tudok valaszolok
p.s.: google powah, 1-2 ora keresgeles, olvasgatas, de legalabb megtanultam mire jok az isapi filterek
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
VladimirR #10 üzenetére
erre a kerdesre meg mindig keresem a valaszt
illetve az is erdekelne, hogy hogyan lehet megoldani, ami eleg sok oldalnal ''divat'', vagyis hogy kivulrol nem lehet linkelni az olal kepeit - ehhez is olyasmi kellene, mint a fenti problemahoz, csak itt nem a user-agen-et, hanem a referer-t kellene vizsgalni
kerdes tehat az, hogy van-e valamilyen lehetosegem, hogy meg mielott megjelenitem az oldalt, megnezzem, hogy ki is kerte, s az eredmeny fenyeben esetlegesen valami mast mutassak neki
vagy minden egyes html, es php file elejere kell egy kis php-kod, ami ezt az ellenorest elvegzi? ez nem tul szep megoldas, mindamellett kepeknel pl nem is igazan mukodne (nem lehetetlen, de eleg nehez lenne megoldani), ha pl azt akarom elerni, hogy kivulrol ne lehessen elerni a kepeket -
X-COM
nagyúr
válasz
VladimirR #10 üzenetére
nemtom, hogy az xp mit szól hozzá
Bővebben: link -
tsasvari
csendes tag
''...de ettol meg nem kellene, hogy egy ido utan mindenki 403-as hibat kapjon ...''
Hali!
Nem az a baj, hogy a meglévő connection-öket nem zárod le rendesen? Ezért azoknak, akik már elhagyták az oldalt is nyitva marad a connection-je, amíg a GC el nem dobja. (pl. Sessionba rakott connection referencia jó példa arra, hogy amíg a szerver fenntartja a session-t (5-10 perc), addig a GC nem tudja kiirtani a connectiont, mert él a referenciája)
De ez csak egy ötlet. Akik nem értették a fenti gondolatmenetet, azoktól utólag is elnézést kérek
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest