- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #7 üzenetére
Akkor még gyerek voltam így erről nincs emlékem, csak amit olvastam a dotcom lufiról
A Zune player jutott még eszembe, amivel a Microsoft akarta leverni az iPodot, meg a Google+. Bár az már akkor is halott volt mikor megjelent és csak a youtube/gmail fiókok átklónozásával szerzett némi felhasználóbázist.
Telefon vonalon is volt valami nagy ígéret hogy saját magad legózhatod össze és akkor egyedi lesz. Meg is van azt is a Google akarta csinálni Project Ara névenJelenleg meg a Metaverzum és a Twitter/X tűnik eléggé pénztemetőnek.
-
paatrick
őstag
Már miért ne lenne? Nem emlékszel anno mikor az Avatar ment a moziban? Mindenki ezt akarta látni, rekord bevétel, megreformálta az egész moziipart, TV ipart, aztán szépen eltűnt a süllyesztőbe.
3 éve a csapból is a Bitcoin folyt meg a többi szuper altcoin. Mára kvázi tetszhalott. Mikor láttál utoljára hírt a mainstream médiában róla? És az NFT-ről?
Ez az AI őrület a legújabb amivel minden hülyeséget el lehet adni. Aztán az ezzel hirdetett dolgoknak semmi köze az AI-hoz
Egyedül a Photoshop generative fukciójában látok tényleges lehetőséget de azt se fogja tudni az átlagember használni, vagy ha tudja akkor is látszódni fog rajta hogy amatőr csinálta és nem profi.Erről a chatelő programról meg annyit hogy vagy 6 éve regisztráltam egy vezető amerikai céghez, ott már akkor volt chatbot. Megértette amit kérdeztem és kikereste rá a választ az adatbázisából.
Ez kb annyival tud többet hogy nagyobb az adatbázis, meg át tudja fogalmazni. Cserébe hazudik és a legutóbbi hírek szerint rohamosan butul. Bár ez várható volt hisz most az emberektől "tanul" és biztos van aki direkt hülyeséggel eteti.
Amúgy meg adatvédelmi szempontból megnézném én ezt a dolgot, mert aki hónapok óta beszélget vele arról már konkrét személyiség profilt lehetett kiépíteniaztán meg azon van a sírás hogy a Facebook lehallgatta a beszélgetést mert épp nyaralós hirdetéseket ajánlgat.
---
Ja meg az orvoslásban hallottam jókat róla. De ott megint nem vagyok benne biztos hogy ez AI vagy csak sima mintázatfelismerő program. -
paatrick
őstag
A 3D mozi/TV a jelen és a jövő.
A HDDVD és a Bluray a jelen és a jövő.
A Windows phone a jelen és a jövő.
A VR szemüveg a jelen és a jövő.
A Leap Motion a jelen és a jövő.
Az xy programnyelv a jelen és a jövő.
A Theranos a jelen és a jövő.
A Bitcoin a jelen és a jövő.
Az NFT a jelen és a jövő.Csak így pár ami eszembe jutott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újból mozgásban a Shinobi: Art of Vengeance
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topik
- Gitáros topic
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest