- Milyen GPS-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
videnyó nem lesz?
:)
-
bollokcs80
Korrektor
Érdekes látni a folyamatot, meglepő, hogy mennyi "kézműves" munka van benne. Kíváncsi leszek az on-ear megoldásra, régóta szimpatikus a márka, de az "agybadugós" füleseket nem szeretem.
B.Cs.
-
toronyhaz
aktív tag
-
Postas99
senior tag
Abszolúte vegyes érzemeim vannak a termékeikkel kapcsolatban.
Van a családban 4 eszközünk is:
Ebből az Earfun Free Pro direktben az erafun oldalról rendelve, kb 6 hónap alatt kuka lett, csak a bal oldali működött már.
Earfun Air - itthoni boltos beszerzés. Menetközben lecsatlakozik az eszközről (mindegyikről-bármelyikről) néha a bal vagy a jobb fülhallgató (Random módon). Azrán POWER OFF, szintén.. egy kalap kakit nem ér.
Egyiket sem dobáltam soha, nem volt kitéve semmi extrémitásnak, sem.A másik kettővel semmi baj.
Szóval nálam ez a LUTRI kategória. 50/50 % -
Gabci77
csendes tag
Nekem jobban bejön a 4. Mély egy picit erősebb lett, de ezzel egyidejűleg közép/magas is javult szerintem, nem nyomja el egyik a másikat. Latency javult, videó nézés közben azért a kettesnél volt egy elég észrevehető csúszás, ennél már alig, egyáltalán nem zavaró, pedig a low latency mód be sincs kapcsolva. Codec támogatás ugye nagyon rendben van LDAC + aptx is adott már, én mivel Spotifyt hallgatok, ezért maradtam az aptx-nél, bár nem hiszem, hogy egy ilyen árkategóriájú fülesnél használ egyáltalán bármit is az LDAC, de egyszer majd ha Tidal-t használok megnézem. Van alkalmazása, viszonylag használható, hangszínszabályozó, touch control beállítások stb. Zajszűrés is jobb valamivel, vonaton kevésbé hallom a beszédet vele körülöttem. Black friday alkalmával vettem valami 22 körül, annyiért szerintem megéri az Air Pro 2-ről a váltást. Mikrofont nem használtam, arról nincs infóm.
-
ben11
őstag
Szóval Creo-val dolgoznak.
Air S továbbrai is hibátlan, imádom. -
Predatorr
őstag
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
Milyen „stílusban”?
Ironikusan megjegyeztem, h fölösleges 2* leírni ugyanazt.
Személyeskedés nélkül.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
-
toronyhaz
aktív tag
Nálam is Air Pro 2 duruzsol. Teljesen meg vagyok elégedve vele. A mély nem nyomja el a magasat. Korrektül szól. Kellett neki azért pár óra (20-30) mire beállt a hangja. Vagy az én fülem szokott hozzá
A zajszűrés is jól működik. Ettől többet nem vagyok hajlandó kiadni fülesért. Tökéletes ár/érték arányú termék.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Meglepő, hogy a termékek a gyárban készülnek.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Gabci77
csendes tag
Egy Air Pro 4-et vettem most, teljesen rendben van. Előtte Air Pro 2 volt használatban vagy 2 évig, azzal sincs semmi gond, megy futós fülesnek. Amennyit elkérnek ezekért, annyiért főleg jó cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában megnéztük az Earfun központját, a labort és a gyárat is, ahol a cég termékei készülnek.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Háztartási gépek
- Friss fejlemények helyezik új megvilágításba a leégő tápkábelek ügyét
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Eredeti játékok OFF topik
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- További aktív témák...