Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabci77
csendes tag
Nekem jobban bejön a 4. Mély egy picit erősebb lett, de ezzel egyidejűleg közép/magas is javult szerintem, nem nyomja el egyik a másikat. Latency javult, videó nézés közben azért a kettesnél volt egy elég észrevehető csúszás, ennél már alig, egyáltalán nem zavaró, pedig a low latency mód be sincs kapcsolva. Codec támogatás ugye nagyon rendben van LDAC + aptx is adott már, én mivel Spotifyt hallgatok, ezért maradtam az aptx-nél, bár nem hiszem, hogy egy ilyen árkategóriájú fülesnél használ egyáltalán bármit is az LDAC, de egyszer majd ha Tidal-t használok megnézem. Van alkalmazása, viszonylag használható, hangszínszabályozó, touch control beállítások stb. Zajszűrés is jobb valamivel, vonaton kevésbé hallom a beszédet vele körülöttem. Black friday alkalmával vettem valami 22 körül, annyiért szerintem megéri az Air Pro 2-ről a váltást. Mikrofont nem használtam, arról nincs infóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Devia telefon fóliázó
- Anker SOLIX C300X - 288Wh - Garancia 2 év - Kiváló állapot
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Samsung EP-TA800EBE 25W adapter - Csomagolásbontott
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest