- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga68
őstag
válasz
Cunaja #19098 üzenetére
Sziasztok.
Csak akkor működik a figyelmeztető táblák felolvasása ha a funkciót támogató skin vagy ux van a programban. Valamint az ehhez passzoló tts hangfájl. Save mappával és térképcserével ez nincs összefüggésben. Max annyi hogy a HERE térképek több jelzést tartalmaznak. -
LámaZ
addikt
válasz
Cunaja #19098 üzenetére
Szia!
Ahol én éreztem az anomáliát, ott a tábla is kint volt, tehát biztos vagyok a dolgomban. De töröltem a Save mappát, és kíváncsi vagyok, hogy legközelebb mit fog szólni a PNA.
Az 50-es táblákat jellemzően, ha jól rémlik, gyalogátkelők előtt rakták ki, tehát van bennük logika, bár ha épp telezöld van, akkor értelmetlen visszavetetni a sebességet az emberekkel. -
LámaZ
addikt
válasz
Cunaja #19096 üzenetére
A veszélyjelző táblákat, vasúti sorompókat stb. csak TTS-hangokkal mondja be, egyébként csak csipog.
Ha korábban mondta, és most nem, akkor annak oka valszeg a térképcsere, mely után törölni kellene a Save mappát. Nekem kicsit hasonló a gondom: térképcsere után tegnap a Váci úton 50 km/h-s sebességhatárt írt ki, pedig ott 70-essel lehet menni. Érdekes módon a sebességkorlátot rosszul jelző kerek 50-es tábla belseje nem pirosodott be, pedig 65-tel mentem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest