- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Poco M7 Pro meg a DHDEALSUMMER30 kuponnal 190 USD, annyiért az is ajándék.
-
DHGate-en van kupon: DHDEALAPR50
Ezzel a Pro 455, az Ultra 630 USD! -
"We also noticed the flickering typical of OLEDs on the Poco F7 Ultra. The reasonably low base frequency of 120 Hz is offset by a flat amplitude and high-frequency PWM dimming with up to 3,840 Hz (we measured 3,125 Hz), so complaints should only occur in exceptional cases."
-
Szuperül sikerült készülék, az amoled villódzására érzékenyeknek is egy jó választás a magas frekvenciájú PWM dimming miatt.
300e Ft alatt sem nagyon van ettől jobb vétel. 250e Ft körül meg abszolút best buy szerintem.Lassan én is elcsábulok, csak nem tudom, hogy a méretét meg tudnám-e szokni.
-
Érdekel valakit egy DHGate-ről rendelt Poco F7 Pro?
12/256 GB-os kék színű, odaadom beszerzési áron. Nagyjából 185e Ft-ot fizettem érte. Végül a célszemélynek inkább a sárga Ultra kellett... Szóval így a Pro feleslegessé vált... -
A Xiaomi német oldalán sem rossz promóció fut, ott is van 10%-os kupon a kedvezményes árra + ajándék hangszóró + készülékbeszámítási kedvezmény.
Akinek akad ott élő ismerős, rokon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Táp ventilátor csere
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Crypto Trade
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magisk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest