Új hozzászólás Aktív témák
-
Héraklész
aktív tag
Éppen az volt a mondandója lényege (szerintem), hogy nem a 6000-st kellene fejleszteni, hanem a magasabb órajelűt hogy ne legyen olyan nagy a késleltetése.
Ennyi erővel a tuningolhatná a cég a 3600 MHz-es régebbi DDR-eset is.A dizájnkritikájával is egyetértek. Csillámporos rózsaszín földkábel, üvegjárda alatt... Kb. ilyen szint a csillogoú memória.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
-
Low Noise
senior tag
-
KROK640
nagyúr
válasz
Celithrandi #2 üzenetére
A mai üvegfalú házaknál már jól mutat a győzike barokk formula, a 6000MHZ pedig szerintem még jó ideig elég lesz
(asszem 5600-as RAMokkal mondom) -
Low Noise
senior tag
Remélem lehet kapni augusztus közepe, vége fele, pont akkor váltok platformot 7800X3D-re. Meg, hogy nem lesz durva premier ára.
-
Wilks
aktív tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #3 üzenetére
Valszeg ő se érti,h mit akart mondani -irni.
Esetleg az e-micsodajat akarja mutogatni a 7600-as memóriaval,ami neki van aránytalanul nagyobb késleltetéssel, miközben Gear 2-ben megy. -
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
Celithrandi #2 üzenetére
AMD mellé 6000 MT/s cl28 Gear1-ben teljesen ok és még évekig jó lesz...
nem is értem ezt a kommentet -
KROK640
nagyúr
Az aranybordásak nagyon jól néznek ki, egy 48GB-os készlet pedig még sokáig elég lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest