Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
Hopkins95 #16 üzenetére
Pedig a Pixel telefonoknak pont van különlegessége dizájnban a kamera sziget elrendezés miatt. Ha látsz egyet azt biztos nem téveszted össze semmi mással. Az meg hogy kinek mi tetszik az elég szubjektív dolog. Szerintem baromi jól néznek ki a 6-os óta a Pixelek, előtte a szokásos dögunalom volt számomra a dizájn. Remélem ebben az irányban marad a Google még legalább a 10-es szériáig, arra tervezek majd beruházni.
-
Mr.Silkó
veterán
Ezek a renderek még mindig jól néznek ki.
-
Pont arra gondoltam, hogy ezek az új Pixelek generációról generációra csúnyábbak, komolyan mondom.
Most vettem a nagybátyámnak egy Pixel 4a-t, amit nagy nehezen még találtam francia Amazonon raktáron, mert van rajta jack csati, nem drága és normálisan néz ki. De azt ezt követő szériák komolyan mondom mind elcseszett, nagy böhöm kamera, középre került a kameraluk(pedig régen meg azt mondták, hogy milyen jó, hogy oldalra került, s szerintem is jó, bár először én is ellene voltam). Mintha a Google dizájn csapata elvesztette volna a koncepciót és csak sodródnának az árral.
-
Yeffy
veterán
erdekes megoldas lenne. remelhetoleg hamarosan kiderul.
-
Viktor77
titán
válasz
LosBlancosRM #11 üzenetére
Attól még nem ezt hívjuk szappanformának.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
tomboy0013 #9 üzenetére
Szerintem el tudom dönteni, hogy nekem mi a szappan forma.
-
Sose kellett volna Pixel telefon (föleg nem exynossal), de ha ekkorka lesz, így fog kinézni és a kamera is hozza a Pixel minőséget, akkor az S23 napjai meg lesznek számolva. Pedig nem vagyok egy telefoncserélgetős típus.
-
tomboy0013
veterán
válasz
LosBlancosRM #8 üzenetére
Ez nem szappan forma. Ahhoz a hátlap oldalain jókorát kellene kerekíteni.
-
LosBlancosRM
őstag
Kár a szappan formáért.
-
paatrick
őstag
válasz
tomboy0013 #3 üzenetére
Itt van a hiba:
S24 - 147 x 70,6
Pix8 - 150,5 x 70,8és mindkettőben ugyanakkora 6,2" kijelző van.
i15/15 pro csak 6,1 de ugyanakkora mint az S24, illetve kicsit kisebb.Vastagsága engem nem érdekelne, illetve még előny is lehetne mivel nagyobb akksi, csak az akkutesztek most is azt mutatják hogy hiába van a Pixel 8-nak a legnagyobb akkuja a 3 közül az bírja a legrosszabbul.
Valószínű ha a Pixel is áttér a boxy desingra mint a képeken akkor sokat le tud faragni az oldaláról. 6"-os kijelzővel simán bemehetnek az i15 pro alá is méretben. Azzal lesznek igazán alternatíva, amúgy nekem tetszene ez a kameramegoldás is. Csak végre valami jó színeket is kéne hozniuk.
-
A méretcsökkenést üdvözlöm, eddig a Pro modell a hosszúsága miatt esett ki, még az XL is kellemesen használható mobil lehet a maga 6,5 hüvelykes képátlójával. Város az új széria.
-
Shyciii
veterán
válasz
tomboy0013 #3 üzenetére
Önmagában a -2,9mm (-3,9mm ha 15 Pro-t nézzük) nem sok. Pedig érezhető különbség mikor zsebre rakod. Főleg hogy széltében (-0,2mm) és vastagságában (-0,6mm) is kisebb a 15 Pro. És így már bizony sokkal jobb zsebre rakni, és így leülni a 15 Pro-val. Ekkora méretnél már számít.
-
paatrick
őstag
"Ez lehet a Pixel 9 6,03 hüvelykes,"
Bárcsak... lenne legalább valami választási lehetőség az iphone és az S24-en kívül is. -
Shyciii
veterán
És akkor az iPhone-t ekézik a durván kiálló kamerák miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest