- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Damage
senior tag
Nah igen, ehhez már lövésem sincs, tegnap kötöttem össze a VGA kártyámat a TV-vel először. A legelső próbálkozásaim TV-ről felvenni számgépre is tegnap történtek. Semmilyen tapasztalatom nincs ezirányban. Shol nem találtam semmilyen jó topicot ezzel kapcsolatban (magyar nyelvűt), ahol érthetőn leírnák, hogy milyen progival, milyen beállításokkal stb kellene felvenni. Melyik topicban írtad le ezeket a dolgokat? Engem érdekelne, de sajnos nem találtam meg! Az ASUS VCR-en kívül nem használtam még más progit, totál laikus vagyok a témában. A segítséged megköszönném, legalább tundám, hogy melyik irányban induljak el (progi név, felbontás, minőség stb). Írhatsz ide vagy mailba is. Előre is köszönöm!
-
Damage
senior tag
Nálam akkor adott ilyen képet (ASUS Radeon 9600XT catalyst 4.1) amikor NTSC-re volt állítva PAL-B helyett. Állítsd át! A másik, nálam az is gond volt, ha S Video-n keresztül volt összekötve (csak fekete-fehérbe ment), vettem Scart-composite kábelt, át van állítva PAL-B -re azóta tökéletes (lenne), ha tudnék felvenni legalább 640*480ban jó minőségben, akadásmentesen (1,7es cerka 384 DDR), de sajnos nem tudok. Néha kifagy nálam az ASUS digital VCR is.
Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Filmvilág
- Energiaital topic
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest