- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Mekkora egy balek vagyok :B
Hozzászoktam a VIA lapohoz :D
Szal felraktam az új 875P intel csipszett drájvert aztán wörking másin :D Megy az AGP redesen 8x meg minden szal tudtam én hogy okos vagyok :) -
Horacius
csendes tag
Hali!
Tudom, hogy nem IC7, hanem Chaintech 9PJL Apogee-m van, de a problema ugyanez, BIOS-ban nem is allithato semmi, ATI driverben pedig hiaba allitom az AGP 4X. vagy a 8X, ujrainditas utan ujra ki van kapcsolva es nem ertem miert :(
Masik, meg kevesbe idevago, de talan tud valaki mondani valami okossagot, hogy miert van az, hogy a DirectX 9-es jatekoknal Doom 3, Richard B. Rally, ilyen furcsa textura hibak vannak a kepen bevillanasok, egyenesek es haromszogek :( Eletemben most vettem eloszor ATI kartyat egy 9600XT szemelyeben, es az NVIDIA utan ez eleg szokatlan jelenseg, fogalmam sincs miert lehet. pl UT 2004 alatt nem csinal ilyeneket. Koszike a helpet ha valaki tud valamit kerem jelezze :) -
Gorneck
legenda
De ez szerepel a drivernél is! [L]http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic&prod=productsXPdriver&submit.x=14&submit.y=4[/L]
-
dilipok
veterán
Az ati karik nem igazan komaljak a fastwriteot ahogy en tudom. Amugy nekem ha bekapcsoltam nem igazan okozott sebessegnovekedest (legalabbis en nem vettem eszre) viszont soxor instabilla tette e gepet igy inkabb kikapcsoltam. Azt viszont nem ertem hogy a gart miert nem latja akkor az agp-t.
-
TommyGun
őstag
Amúgy ez az AGP fast Write jó valamire ? Régebben ha bekapcsoltam mindig kib@szott lassú lett az balakok mozgása és olyan 5 perc után tért csak magához a kép redesen emg néha szemetelt is.....mondjuk új konfiggal még nem próbáltam még nem találtam emg Biosban nem is naon kerestem, de az ziher hogy agp 8x mode van belőve...biosban
-
dilipok
veterán
-
TommyGun
őstag
JAAAh.....az még nincs csak DX9-et raktam fel eddig......:)
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
azt nem naon találtam meg hol van de engem az AGP 8x izgat igazából...mondjuk ott a környékén nem találtam olyat hogy ''AGP fast write'' vagy mi
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Szal héten upgrade volt.
IC7, 2,8 prescott és a 4 hónapos HIS 9600XT....ez mind szép és jó.
Tegna történt ugyanis hogy felszenvedtem az XP-t...eredeti :B
Felraktam az új 4,9-es catalystot és láss csodát ujraindítás után elszállt valami CLI.exe hibát okozott hibával. Mint rájöttem ez a Catalyst control center vagy mi a lecsó most láttam elöször. Ikont is csinált ha azzal akarom injdítani szintén ugyenezzel elszáll. A másik amit észrevettem hogy már a beállításoknál a SmartGuard azt írja hogy nincs AGP gyorsítás :F illetve a gyors írás sincs bekapcsolva :F Biosban 8x módra van tolva a cucc szal nem vágom de uccu neki átraktam 8x-ra restart mert kölett neki erre bámulattal csodálom hogy ugyanúgy nincs gyorsítás a csúszka a ''ki'' pozicióban van :F eljátszottam vele egy ideig de nem sikerült megoldani...újraraktam a catalystot de ugyanez a hiba a Catalyst centerrel illetve az AGP-vel is előjött. Perzse ha külön leszedem a catalyst centert akkor nem jön elő többet a hiba de az AGP hiba továbbra is aktív elem maradt :(
Valaki help me :(
Ötlet ?
Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest