- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Mekkora egy balek vagyok :B
Hozzászoktam a VIA lapohoz :D
Szal felraktam az új 875P intel csipszett drájvert aztán wörking másin :D Megy az AGP redesen 8x meg minden szal tudtam én hogy okos vagyok :) -
TommyGun
őstag
Amúgy ez az AGP fast Write jó valamire ? Régebben ha bekapcsoltam mindig kib@szott lassú lett az balakok mozgása és olyan 5 perc után tért csak magához a kép redesen emg néha szemetelt is.....mondjuk új konfiggal még nem próbáltam még nem találtam emg Biosban nem is naon kerestem, de az ziher hogy agp 8x mode van belőve...biosban
-
TommyGun
őstag
JAAAh.....az még nincs csak DX9-et raktam fel eddig......:)
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
azt nem naon találtam meg hol van de engem az AGP 8x izgat igazából...mondjuk ott a környékén nem találtam olyat hogy ''AGP fast write'' vagy mi
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Szal héten upgrade volt.
IC7, 2,8 prescott és a 4 hónapos HIS 9600XT....ez mind szép és jó.
Tegna történt ugyanis hogy felszenvedtem az XP-t...eredeti :B
Felraktam az új 4,9-es catalystot és láss csodát ujraindítás után elszállt valami CLI.exe hibát okozott hibával. Mint rájöttem ez a Catalyst control center vagy mi a lecsó most láttam elöször. Ikont is csinált ha azzal akarom injdítani szintén ugyenezzel elszáll. A másik amit észrevettem hogy már a beállításoknál a SmartGuard azt írja hogy nincs AGP gyorsítás :F illetve a gyors írás sincs bekapcsolva :F Biosban 8x módra van tolva a cucc szal nem vágom de uccu neki átraktam 8x-ra restart mert kölett neki erre bámulattal csodálom hogy ugyanúgy nincs gyorsítás a csúszka a ''ki'' pozicióban van :F eljátszottam vele egy ideig de nem sikerült megoldani...újraraktam a catalystot de ugyanez a hiba a Catalyst centerrel illetve az AGP-vel is előjött. Perzse ha külön leszedem a catalyst centert akkor nem jön elő többet a hiba de az AGP hiba továbbra is aktív elem maradt :(
Valaki help me :(
Ötlet ?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest