Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
FaBatka
aktív tag
Hali!
Volna egy fenti gép, amit a kedves ügyfél véletlenül levédett bios jelszóval amit, annak rendje és módja szerint elfelejtett. Ide kellene nekem egy bios clear, vagy valami ilyesmi, hogy újra használhatóvá váljon a cucc. A gép nem lopott, garis, számlával rendelkezik, teljesen tiszta, csak nem akarjuk elvinni az ibm szervízbe, mert ülnek rajt két hetet, és nekem most kellene. Tud valaki valami helpet???
Aktív témák
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Freemail
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asztalos klub
- Renault, Dacia topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
- HP Elite Dragonfly G2: i7-1165G7/16GB/512GB NVMe SSD/13"3 FHD,IPS,TOUCH/Win11 pro
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest